נידלק לי אור בלב

nissimlev

New member
נידלק לי אור בלב

נידלק לי אור בלב והרגשתי כמה טוב להיות נסים להיות לבד

zoti

New member
אני מקווה שאתה לא מתדלק את האוטו

באותו זמן.

nissimlev

New member
זה לא טוב בשביל האותוזה אור נשmahזו

זותי זה לא טוב בשביל האותו זה אור נשמה.ei ephsar גם זה וגם זה .זה טוב לעניים זה לא עולה בכסף..תודה על העזרה.

ניסימלב, אשריך וטוב לך

המישפט הזה שלך קצת, איך לומר, מוצפן בעיני. האם תוכל להסביר מה משמעות השורה הפואטית הזאת? מה גרם לאור להידלק לך בלב? "כמה טוב להיות נסים" - זה אני יכול להבין. גם אני הייתי רוצה להיות נסים
. אבל מה הקשר ללהיות לבד? אתה כל הזמן לבד, או שאתה מדבר על סיטואציה מסויימת. בוא ספר. סיקרנת אותי.

nissimlev

New member
הכוכבים חזרו לשמיים אני לבד איתם

הכוכבים חזרו לשמיים אני לבד איתם .אהבתי את השמיים ובמיאמי aיה חושך מצרים והרגשתי גרוע לכן nיסיתי לעודד את עצמי אז יכלתי למשהו בלב לתחושה עמוקה .שיבוא לנו ונאמר יש לי אור בלב זה כמו נס אnי הולך לשמיים איך cacha a שmיים וארץ אני מטייל

nissimlev

New member
מי פו .אני הולך בעננים לחפש מים מרו

מי פו .אני הולך בעננים לחפש מים מרווים יש מישהו באותו כיוון בין שמיים וארץ כי אני לבדד מרחף,

לבדד מרחף???

לא התכוונתי שאתה מרחף. התכוונתי שהעברית בפיך לא נשמעת לי ישראלית. האם אני צודק?

stardustit

New member
נראה לי מדובר באלתרמן

או הביאליק הבא... אתה מלא פיוטים, ניסים.

כדי להיות

אלתרמן או הביאליק הבא, נראה לי שניסים יצטרך לשפר את האיות... או איך אמר מתי כספי? "כדי להיות, יש ללמוד איך להשתנות תמיד."

stardustit

New member
עזוב את האיות, זה משני וניתן לתיקון

לניסים יש נשמה יתרה, זה מה שקובע

nissimlev

New member
ראיתי שמש בהירה היום אני הולך מזרחה

ראיתי שמש בהירה היום אני הולך מזרחה האמת אני בנגע סתם זרוק בלי בית מחפש קיצת תשומת לב להכין לי מטעמים איזה מתוקה ויפה תביא לי את השמיים בידיים שיהיה לי חברה

ליאתA2

New member
כמה טוב להיות לבד?

רוב הזמן טוב לי לבד אבל לפעמים קצת עצוב. שלכם, ליאת לבד.

ליאתA2

New member
לחבר של בגדדי

רציתי להכריז קבל עם ועדה (כל עדה)
על "שולם" בינינו. בסדר?? וזה כולל גם את ההתכתבויות דרך מערכת המסרים.

MicMik

New member
על דעת עצמי אני מעניק לך את תואר

הנשמה היתרה בקטגוריית הנשים. לי הספיק פה הבלגאן והחלטתי פשוט להתעלם מכל מעוררי המהומות, אבל את בהחלט הלכת צעד אחד מעבר לזה.

למעלה