ניגמרה עונה 3 של מיאמי...

ניגמרה עונה 3 של מיאמי...

והיה פרק נוראאאאאאאאאאאאאאאאא מדהים מרגש, מהנה, מפחיד, מותח, מצחיק, וכל הרגשות בעולם היו בו. השטויות של ראיין והעיתונאית. דלקו החמוד שנימאס לו מראיין, ג'ון ז"ל שהתנדף מהעולם, קלי החמודה שברור שהיא לא עזבה, אלכס דרמטית כהרגלה. ריימונד שסוף סוף ראינו אותו. יילנה שהיא שחקנית מעולה. ריי הילד, חמוד מאוד. וכמובן הגדול מכולם, הוריישיו קיין, לנצח יישאר בזכרוני. זה השחקן הכי טוב על הגלובוס. הכי טוב. אבל הנה היתבשרנו שערוץ 1 לא רשע, וכבר שבוע הבא הוא נותן לנו את העונה הרביעית, והוא לא מאכזב. בקיצור היה ויהיה טוב כמו תמיד כשיש csi מיאמי.

מה נירדמתם?

הלוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני מת לשמוע את דעתכם על הפרק האחרון של עונה 3 מיאמי. גם מי שראה כבר בעבר וגם מי שראה אתמול בערוץ 1. וכמו שאמרתי, ערוץ 1 ממשיך שבוע הבא לעונה הרביעית..

zerokool

New member
אכן פרק סיום נהדר

פרק סיום עונה נהדר. קצת כואב ל לראות את הג'ינג' מוותר על אהבת חייו למען אחיו אבל שוב פרק עשוי היטב וכמובן ה דילמה של דוקיין . אני לא מאמין שהיא עוזבת אבל טוב להשאר קצת במתח. יש לי הרגשה שלא ראינו את הסוף של אח של הורישיו קיין. מקווה לעונה מוצלחת נוספת

מממממ אז ככה

קלי לא תעזוב כמובן, היא ממשיכה לעונה רביעית. ואח של הוריישיו באמת לא סיים את תפקידו במיאמי. לפי מה שהבנתי, ניראה אותו גם בעונה הרביעית. אבל האם זה נכון שהוא מת בפרק שצילמו בריאו שבברזיל? למי שכבר ראה שיענה לי, תודה.

חח גם אני רציתי לרוץ למחשב../images/Emo6.gif

אבל לא יכולתי,וואי ממש אהבתי ת'פרק,מדהים,וחחחח עכשיו סוף סוף הבנתי מאיפה הקריצו את הכתבת היצורה הזאת!!!!!ראיין

למה הבלש הזה התאבד?

בגלל שלוקחים לו את כל החקירות? ולא הבנתי למה הוא כיוון אקדח לראש של הבלונדינית זה כולה ראיה, ואני דווקא אוהב את הבלש הקרח השמנמן הוא משחק מצויין, ואיך פה כל הבלשים והורשיו עם חליפות ואני בחיים לא ראיתי בארץ בלש או מפקד ימ"ר או שוטר שלא צריך מדים עם חליפה חחח..

hadas 14

New member
איזה עונה מדהימה!! ../images/Emo98.gif

שונאת שונאת שונאת עונה 4! היא העונה הכי משעממת ביקווםם ובעונה הזאת צודק כל מי שאמר שהסדרה נראת כמו סדרת פעולה זולה! יחסר לי מאוד הצפייה מול הטלוויזיה ביום שבת... אבל אין ספק! עונות 1-2-3 של מיאמי שולטות! אין לי מושג מה עבר על המפיקים/תסריטאים/במאים בעונות הבאות...

למעלה