ניגון DVD במדיה פלייר:

urielp

New member
ניגון DVD במדיה פלייר:

יש לי מדיה פלייר 10 ו XP עם כל העדכונים. אני לא מצליח לנגן DVD עם המדיה פלייר (לא לראות ולא לשמוע). התקנתי K-Lite והצלחתילראות את הסרט רק במדיה פלייר הקלאסי. לעומתו, במדיה פלייר של חלונות לא ראיתי כלום (וגם לא שמעתי). יש לי כמה שאלות: 1. האם Decoder הינו תלוי נגן (האם יתכן כי אני אראה טוב בנגן אחד אבל לא בנגן שני)? 2. במדיה פלייר הקלאסי צויין כי ה DVD הינו MPEG 1 אבל ב Gspot היה צמויין כי הוידאו הינו MPEG2. מי צודק? 3. איזה מקודד בחינם ניתן להתקין על מנת לראות סרטים במדיה פלייר של Windows? מצ"ב צילום מסך של GSPOT ו מדיה פלייר קלאסי. אוריאל

kkdd

New member
למה שלא תשתמש בתוכנה שקיבלת עם

ה DVD כגון POWERDVD או WINDVD?

guyz6471

New member
תחפש פירסמתי החודש הודעה

עם הרבה מאד לינקים לנגנים חינמיים סבירים מאד ל DVD

urielp

New member
כן, אבל אנ מעוניין לנגן Windows Med

Media Player. כמו כן האם המקודד הינו תלוי נגן? למה ב Classic Media Player רשום MPEG1 ו ב GSPOT רשום MPEG2? אוריאל

Ven0m

New member
תשתמש ב MEDIA PLAYER CLASSIC

יש לו DECODER משלו ל MPG2 לא הגיוני שכתוב שם MPEG1, אבל אם כן זו כנראה טעות (DVD הוא MPG2)

urielp

New member
זה נראה כי אני היחידי שמשתמש ב

Windows Media Player לניגון DVD אף אחד כאן לא משתמש בזה? אוריאל

Ncoder

New member
הייתי רוצה להשתמש בה אבל ...

היא איטית מידי ויש רגעים שפתאום הכל נתקע וקורס, התוכנה הכי טובה שנתקלתי בה היא WinDVD (קיבלתי יחד עם הצורב), יש את VLC ויש את Media player classic ויש גם את Media player הרגיל (7.1) שנראה לי שהוא גם מסוגל לנגן DVD כמו שצריך .

libal

New member
BSPLAYER מנגן את קבצי הDVD

כלומר ניתן לבחור את קבצי הVOB של הסרט ולנגן (ניתן אפילו לבחור את כולם כך שינגן את כל הסרט ולא רק קובץ אחד) . בקשר למקודדים - נדמה לי שבקבוצת המקודדים של FFDSHOW יש גם מקודד לקבצי DVD . (תמצא בקישורי הפורום ) . בנוסף , בחיפוש של גוגל מצאתי תוכנת ניגון דיוידי בחינם - ראה כאן

libal

New member
בקריאה של פרטי הנגן - הנגן כולל את

המקודד הדרוש .

libal

New member
מצד שני התוכנה מתקינה איזה תוכנה

שאני לא יודע מה הנזק שלה אם בכלל ...קח את זה בחשבון .

למעלה