ניגון שאינו מתכלה

שמים1

New member
ניגון שאינו מתכלה

מטמין בי שיר בארמונות כמוסים כמו פתק שהטמנתי בכותל וביקשתי בחיל ורעדה אהבה שלא במשורה מילים שאינן נגמרות ניגון שאינו מתכלה נגיעות הנשלחות מאצבעות רכות ומשאלות הפועמות בכריות כף היד תרות אחר שביב תשוקה תוססת , לא גוססת כעסיס ענבים ניגר אל גרון ניחר ושפתיים ממלמלות תפילה.

deerman

New member
לחן אהבה מגביר בי תשוקה

למילים שיש בהן כח ועוצמה להפסקת פעימה ולאנחה שרווחה בה,אינה מצויה אולם,נושאת בתוכה תקווה למחר שיש בו הבטחה. תרתי וחיפשתי אחר מטמון של זהב כזה שמוצאים בקצה הקשת בענן. חלמתי וקיוויתי על אף שנראה שהיה זה לשווא ומשאת כאן עכשיו קשה לי להאמין שחזרת שוב. ועכשיו יודע שלא אוכל להפסיד כל זמן שתעקבי ותלוויני. אני אנצח,אני אזכה אתחנן,אגנוב,אשאיל כל זמן שתעקבי ותלוויני . חושב לעצמי האם התרחקתי מדי אולם הדרך היתה קשה לחזור להיכן שהינך. והשמש שקעה ולא נראה שתזרח שוב אבל את כאן עם האור שזורח מעינייך. ועכשיו יודע שלא אוכל לאבדך כל זמן שתעקבי ותלווני אני אנצח,אני אזכה אתחנן,אגנוב,אשאיל כל זמן שתעקבי ותלוויני כן,אני אוכל לחיות היום אם תתני לי את המחר כל זמן שתעקבי ותלוויני . {כריסטינה מקווי}

kingda05

New member
נתת לי רעב

בידייך חיספסת את גופי חידודין חידודים רעד חולף על כולו מזרת עד אוזן נתת לי רעב רטוב עוצמאת עיני כדי להאמין שאת זו את שפתי סדוקות לצימאון של עוד כדי לשאופאותך משגלים רבים אינם משכיחים אותך רודפת אותי מזריחה עד הסוף

שמים1

New member
שפתיים שהזמן חרט בהן נשיקות

עוד רגע קט גשם ישטוף את הרחובות על שפת מדרכה עלה שלכת צבעוני אביט בהבהוב פנים קורנות ואני איתך. ידיי מוחקות סימני הזמן מפניך משרטטות באצבעות רכות שפתיים שהזמן חרט בהן נשיקות והן משאירות שובל מקציף של רטט בגופי .

למעלה