ניגודים:

ניגודים:

אוהבת אותך מאחורי הגב מאחורי כולם שלא רואים כשמסתתרים. אוהבת, לוחשת את זה באוזנך צועקת לך בלחש אך את עדיין מתווכחת. לא רוצה להאמין לא רוצה לשמוע כזו את גם ביום וגם בלילה. קורצת לך צוחקת, את מתעלמת מתנדפת. בורחת לי, בין ההמון הכי טוב לך להתעלם מה"חיסרון". שיר שאני לא שלמה על התוכן שלו. תודה.

SadClown

New member
מקסים.

שיר יפה, כל כך זורם. אני אוהבת את זה שחותכים את השיר כזה. כל פעם מילה שתיים עם הרבה משמעות. אהבתי. מאוד יפה. ומה פתאום להיות מובכת לפרסם, אין שום סיבה שתרגישי ככה.

תודה.

כן, גם אני אוהבת, זה נותן תחושה של זרימה ככה... חחחח כן את צודקת, מכן אני לא צריכה להיות מובכת. זה פשוט, בשירים אפשר לגלות על הבנאדם הרבה, אם מסתכלים בין השורות....אבל זה נחמד. תודה ליטל.

SadClown

New member
נכון...

קל לגלות ככה על הבנאדם. בגלל זה לי גם קשה להראות את הדברים שאני כותבת לחברות שלי למשל (תלוי למי). אבל לפעמים, דווקא בגלל שזה אינטרנט. ואנחנו חברים שלך והכל אבל עדיין זה אינטרנט ולא מכירים באמת אז זה יותר קל להיפתח ולהראות מי את. לפעמים גם כייף להראות לאנשים מי את.

count on me

New member
ליטל...

את יודעת שאת מדהימה ?? לא יצא לי לדבר איתך...אבל בחרתי לשתף =]

ואני מצדיקה אותך...

ליטל את ממש חמודה. ואת צודקת...לפעמים כייף להראות לאנשים מי את.... ואני מקווה שאת לא מתביישת מאיתנו? [כן התגובה לליטל, פשוט גם הצדקתי את אדר]

SadClown

New member
איזה מתוקות ../images/Emo13.gif

עשיתן לי חם בלב. מקסימות. תודה.

למעלה