ניב שלום, 2 שאלות בבקשה,

Pure Golden

New member
ניב שלום, 2 שאלות בבקשה,

1) מה עושה התוסף אסידולפולוס, למי חשוב לצרוך אותו ומה המינון הסטנדרטי המומלץ. 2) הבנתי שיש שומן בלתי רווי : חד וגם רב אם תוכל להסביר את המשמעות שלהם ולתת דוגמא לכל אחד מהם. הבנתי ששומן בלתי רויי - חד עדיף - רק שאין לי מושג מה זה בעצם. בתודה מראש !

אסידופולוס הוא חיידק ידידותי לנו

הנמצא במעיים, תוספת שלו דוחקת את רגלי החיידקים והפיטריות במעיים שעלולות לגרום נזק. חשוב בעיקר אחרי טיפול אנטיביוטי. למעשה אותו אפקט מתקבל גם מיוגורט. אין מינון מוגדר. השאלה השנייה מצריכה הסבר מעט יותר מעמיק עם קצת כימיה לכן אדחה את זה למחר.

שומן רווי

השומן מורכב מיחידות של פחמן הקשורות זו לזו. לפעמים בקשר משתתפים שני אלקטרונים לכל צד והקשר נקרא קשר כפול. כאשר הקשר הוא רק עם אלקטרון לכל פחמן. הקשר הוא נקרא קשר רווי. זהו קשר יציב לעומת הקשר הכפול הלא רווי שהוא נוטה להיפתח בחימום (דמיין חבל שסיב אחד שלו נפרם אבל השני עדיין מחובר) המצב הזה מכונה רדיקל חופשי. ולכן עדיף כמה שפחות קשרים לא רווים לכן החד בלתי רווי עדיף על הרב בלתי רווי. הקשרים בין מולקולות שומן רווי חזקים יותר מאשר בשומן בלתי רווי. לכן הוא מוצק . בשומן בלתי רווי הקשרים יותר חלשים אבל כאשר הוא מחומם הוא מסתדר כמו שומן רווי אבל עם אופציה לרדיקלים חופשיים. אני מתאר לעצמי שקשה מאוד להבין בלי ציור. שומן רווי. שומנים מהחי הם רווים - כמו חמאה. שומן רב בלתי רווי - שמן סויה. שומן חד בלתי רווי - שמן קנולה שמן זית. בשמנים הבלתי רווים יש גם מעט שומן רווי. זהו פחות או יותר על קצה המזלג.

Pure Golden

New member
לניב...תודה+ שאלונת נוספת...

תודה רבה על התשובה
- ושאלונת.. לגבי האסידופולוס - בחנות טבע מאבחן בגלגל העין יעץ לי לנטול את התוסף ע"מ להקל על העיכול, והסביר שכרגע הגוף שלי לא מייצר מספיק גלוקוזאמין. ואם אקח את התוסף זה יקל על העיכול. והגוף ייצר יותר גלוקוזאמין. 1) נשמע לך הגיוני ההסבר הזה ? 2) מה זה הגלוקוזאמין, מה תפקידו בגוף? 3) יכול להיות שהאסידופולוס גורם לחומציות יתר - לאנשים בעלי קיבה רגישה ? ושוב תודה !!
מצטערת שכ"כ הרבה שאלות יחד, אבל זה מאוד חשוב לי !!

גלוקוזאמין מיוצר בגוף

ונמצא ברקמת חיבור. אם אתה רוצה למנוע חוסרים מהחומרים המרכיבים את הגלוקוזאמין יש תוסף של גלוקוזאמין.

הא איש

New member
פורמולת גלוקוזמחן מיוחדת

יש בחברת ניו וייס גלוקוזמין מיוחד + צמח ציפורן חתול לחיזוק הקליטה בגוף

למעלה