ניב יקרה

ניב יקרה

מה שלומךךךךךךך אני כמובן עדיין עצובה מה יהיה אני דואגת אני עוצובה אני מיואשת ביי רונה

מייק 48

New member
רונה יקרה ואהובה...

קשה לי מאד עם הידיעה שאת כל-כך עצובה ועוד עצובה ומיואשת. זה מאד כואב לי ולכולנו כאן, שובר את הראש מה נוכל לעשות למענך, כדי להכניס בך מעט אור, מעט תקוה, כדי שלא יכאב לך נורא. איך נוכל לעזור לך לצאת מהיאוש ? כל-כך רוצה לגרום לך לחייך ולשמוח מעט, אם הייתי יכול להדביק אותך באופטימיות, להדביק לך חיוך שלא במהרה יימחק... רונה חמודה, נסי בכל-זאת לראות את האור בקצה המנהרה... חישבי חיובי ואולי הדברים יתחילו לזוז... אנחנו כאן למענך וניתן את כל התמיכה שנוכל... את כל האצבעות שלנו נחזיק למענך... שולח לך כמה כוחות נפש משלי למילוי הסוללות... שולח לך המון חיבוקים ונשיקות... שולח לך חיוך בתקוה שידבק בך... שלך באהבה מייק B-)

רונה יקירתי

אני יודעת שאת מרגישה רע ועצובה ומיואשת. הלוואי והייתי יכולה לעודד אותך ולו במעט... להזכיר לך שיש בשביל מה ושעוד יהיה טוב יותר... עושה שמיניות באוויר במחשבות איך לשפר את מצב רוחך. רוצה להזכיר לך השירים שכתבת לנו פעם...כשהרגשת טוב יותר. ולהקדיש לך שיר... לכל אחד מאיתנו יש יכולת להתפתח, לצמוח, להשתפר, להציב את מטרותיו ולהתחיל במסע אל הגשמת חלומותיו. אם קיים בכלל הסוד לאושר בחיים, הריהו זה: להבין כי אתה אדם נפלא אשר יכול להוות את נקודת ההתחלה; לטפל באדם זה באהבה ובדאגה; ולהבין כי אם תשאף בכל מאודך להגיע עם חלומותיך אל מחוזות חפץ בהם לא היית מימיך... כל אשר עליך לעשות הוא להאמין בעצמך ...ולהתחיל. רונהלה יהיה טוב מתישהו. אל תאבדי תקווה והמשיכי קדימה במלוא הכוחות והמרץ בתקווה לעתיד טוב יותר ומאושר יותר. שמחה שכתבת לנו...מזמן לא עשית זאת. מקווה שתמשיכי בכך ולא תחזרי לאטום את עצמך. שלך תמיד תמיד מאיה.

בודהא

New member
היי רונה

לא שכחתי אותך, גם אם אין לי תשובות. התשובות אצלך, רק תשאלי רק תבקשי ותיראי איך קורים ניסים! אוהבת ארייאלה

למעלה