ניב אני צריך עזרה דחוף

• פותח הנושא d12
  • פורסם בתאריך

d12

New member
ניב אני צריך עזרה דחוף

זה חודשיים שלמים שאני חווה דבר מפחיד כמעט כל יום... כשאני יוצא מאור לחושך או להפך מחושך לאור או פתאום סתם בכלל אני הופך למן עוור לכמה שניות וחסר שיווי משקל... פתאום הכל חושך ואני לא רואה כלום לכמה שניות... זה ממש מפחיד אותי אני נער בן 15 כמעט... ולאחר דיאטה של שנה וחצי שהצליחה בה ירדתי 35 קילו אלו הפרטים בסה"כ מקווה לעזרה..

מימי

New member
אותו דבר קורה גם לי

הרבה פעמים. בשנתיים האחרונות, בערך. במעבר מחושך לאור ומישיבה לקימה. זה מין ערפל חזק שסוגר על העיניים ולאט לאט מתבהר, ובזמן הערפל נורא קשה לזוז כי אין שיווי משקל, נכון? למה זה קורה באמת?

ELY

New member
כן גם לי זה קורה...

אבל אני לא סובלת מתת משקל... פשוט יש לי חוסר דם, יש קשר בין שני הדברים?

מימי

New member
גם אני לא בתת משקל.

אני בדיוק במשקל שאני צריכה להיות. אז לא נראה לי שזה קשור.

_דקלה_

New member
זה בגלל תזונה לא נכונה גם לי יש...

את זה... פשוט לא אוכלים את האוכל שהגוף צריך ואז יש את התופעות האלה......

d12

New member
הגובה והמשקל..

אני עדיין לא רזה.. אני שוקל 69 והגובה 170 אני אוכל הכל אבל בזמן האחרון כמעט ולא... אין לי יותר תאבון

סחרחורות

d12 כדאי שתפנה לרופא על מנת לבצע בדיקת דם ובירורים אחרים לגבי הסחרחורת והעיוורון הזמני. עם תוצאות בדיקות הדם כדאי שתפנה לדיאטן/ית ותרכיבו תפריט. שים לב שאתה במשקל התקין. בין הסיבות לסחרחורות יכולות להיות סיבות תזונתיות. לא חייבים להיות במשקל נמוך כדי להגיע למחסור. החוסרים ניתנים לגילוי בבדיקות דם. בהחלט דיאטה ממושכת עלולה לגרום למחסורים הללו. במקרים של מחסור צריך לראות מה המחסור קלוריות , פחמימות ,חלבונים, ויטמינים או מינרלים מסויימים.

למעלה