ניבוש

ניבוש

מה עיניינים? מה חדש ומה קורה איתך? את ממשיכה בדיאטה? כמה כבר ירדת? מה עם הספורט את עושה? אם את צריכה ייעוץ תתקשרי בכיף תספרי לי מה עבר עליך ואיך הולך אוהבת רונה

הי רונה שלי

אז ככה.. אני אתקשר אליך בערב בלי קשר.. התגעגעתי .. בכלל נראה לי שכדאי שתחזרי לכאן.. יש קצת יותר בנות שיבינו אותך.. יורדת מאד יפה.. נכנסת כבר לג`ינס.. זה היה התרגשות.. ירדתי כבר 8.5 לרגע זה.. לגבי הספורט עדיין לא, קצת בבית בחדר שלי.. מרגישה עוד מוזר.. האבסורד הוא שתמיד שחיתי ולא עניין אותי שאני שמנה.. בבריכה אני מרגישה כל כך חזקה.. במיטבי שלא מזיזה לי היציאה מהמים.. נדבר בכל מקרה.. רוצה לשמוע איך את.. את ממש לא מספרת.. אוהבת המון המון אני

רונהלה

מה שלומך? מזמן לא שמעתי ממך... התגעגענו...באמת. ספרי קצת איך הולך...כמובן שרק אם בא לך. כואב לקרוא את מה שכתבת למטה. כל כך חבל שכך את מרגישה...שבגלל השומן את לא שווה והחיים שלך לא שווים...כי את שווה המון. השירים שאת כותבת לנו פה...העידוד והאיכפתיות...מראים לנו מה את שווה באמת. וזה בפנים...וממש לא תלוי בקילוגרמים. וכבר אמרתי לך כמה שאני מאמינה בך...ומאמינה בדרכך ובהצלחת המאבק בשומן. אבל הנה אני אומרת לך שוב. ואני כל כך רוצה שתאמיני גם את... מקווה שאת בסדר...את לא ממש משתפת אותנו בזמן האחרון. וחבל. כי אנחנו פה גם בשבילך...וחבל שלא תשתמשי בזה. אוהבת אותך דואגת...ומתגעגעת. אני.

למעלה