ניבה היי

ניבה היי

מה קורה איתך אני מתנצלת שלא חזרתי אליך בטלפון אתמול פשוט הייתי במצב רוח על הפנים ולא היה לי ממש חשק לדבר עם אף אחד.משום מה זה קורא לי הרבה לאחרונה אז אל תשימי לב אלי אני סתם עוד שמנה מגעילה ופוסטמה. חוץ מזה אין הרבה חדש אצלי מנסה לטפל בעצמי לפתור לי את הבעיות ולא יודעת מה יהיה אני מרגישה חרה ואל תגידי לי להיות חזקה כיאני בכלל לא אין כח לכלום ואין לי כבר מאיפה לשאוב כח אין לי בכלל....... ביי אוהבת רונה

רונהלה

ומה קורה איתך? אולי תכתבי לנו קצת יותר על מה שאת מרגישה? יכול להיות שאת רואה עצמך כפי שתיארת...אבל אני חושבת שאנשים אחרים לא יסכימו איתך. ואת גם לא סתם אחת...אף אחד הוא לא סתם אחד. לכל אחד יש את הייחוד שלו...את הבעיות והקשיים שלו...וגם את דרך ההתמודדות הייחודית לו. רונה....כל מה שאני מנסה להגיד זה שאל תוותרי. ביקשת שלא - אז לא אומר לך שאת חזקה. אומר לך שאחרי כל ירידה ישנה גם עליה. ואסור לשכוח זאת...אף פעם. את מוזמנת לכתוב לנו מה את מרגישה...למרות שזה נורא קשה. אבל מכיוון שאת אומרת שאין לך מאיפה לשאוב כוחות... אולי מכאן תצליחי למצוא קצת כוחות לחיזוק. רונהלה אל תוותרי. את חשובה יותר מידי מכדי להרים ידיים ולהרוס את כל מה שבנית ועוד תיבני. בהצלחה לך יקירה. אל תשכחי שאת חשובה ללא מעט אנשים. וגם לי. מאיה.

הי רונה..

היתה לי הרגשה שלא התאים לך לדבר איתי.. זה בסדר.. גם לפעמים לא נעים לי להתקשר אליך.. לא יודעת אם דווקא הקשר ביננו קשה לך.. אני לא אכתוב לך מה שאמרת לי.. אני רוצה רק שלא תרימי ידיים.. הייתי רוצה גם שתבקשי עזרה.. תגיעי יותר.. תוציאי.. תכתבי מכתבים לשומן.. זה כל כך חשוב.. הייתי מתה לעזור לך.. נראה לי שקשה לך לקבל עזרה ממני.. אני כאן.. אוהבת..

למעלה