נטשה

AbaddoN

New member
נטשה

שלום אנשים!!!! מה קורה?!!?!?! קצת על עצמי...אני מתנדבת כבר שנתים במפקדת נוער, בראשל"צ...המממ ואני מתה על המקום הזה...בדרך כלל...למרות שבבסיס שלנו אנשים נוטים לדפוק אחד את השני, אבל לא נורא...חיים.....ונהנים! :))... ספרו על עצמכם!!

שלום30

New member
למה התכוון המשורר... ../images/Emo35.gif

שלום נטשה אני שמח לשמוע שאת מרוצה מההתבדבות שלך במשא"ז. במה זה מתבטא שכתבת "למרות שבבסיס שלנו אנשים נוטים לדפוק אחד את השני" ואני מתכוון במובן היחסי חברתי כמובן, בדרך כלל אומרים את זה כאשר יש הלשנות אחד על השני ולמב"ס או שאין יחסי גומלין בין המתנדבים. ספרי קצת על המתרחש...

קרבינוש

New member
בכל מקום יש דברים כאלה

יש מתנדבים מלקקים למבס על חשבון אחרים ומלשינים

חבר´ה אישית אני מכיר תבסיס שם

אחד אוכל את השני-אחד מתלקק לשני היו כמה חבר´ה שעברו אלינו לבסיס -בגלל נהיול על הפנים-זה כפי מה ששמעתי פעםמאותם מתנדבים. וחבל שזה קורה בבסיסים כאלו .......

מתנדב

New member
זה תופעה מוכרת מאוד....

שהמתנדבים מלקקים למב"ס / רמק"מ, אבל ללכלך או לזלזל אחד בשני?, זה ממש גועל נפש... היה אצלנו מתנדב, שהוא היה כזה למך (מסכן), ותמיד אהבו ללגלג עליו, וכשהיינו מגיעים למחסום, היו מבקשים ממנו להוריד מהניידת את הציוד של המחסום, ולאחר שזה עבר כבר כל גבול, פנינו לרמק"מ, והבהרנו לו את הנושא, והוא כמובן טיפל בזה בצורה מאוד יפה, וכיום כולם מכבדים אותו... אצלנו לפחות יש רמק"מ, מאוד נחמד שמקשיב למתנדבים שלו, ותורם רבות מעל ומעבר, ממש כל הכבוד לו, הוא עושה עבודה מצויינת....

מתנדב-כנס שניה

אתה צודק מאה אחוז-כמה שאותו מתנדב למך-הוא יכול לתרום בגדול לאנשים וחבל שאותם אנשים לא מעריכים אותו כראוי

מתנדב

New member
רועי, אם אנחנו לא נעזור לאותם ....

מתנדבים שנמצאים איתנו במשמרת, ובכלל בפעילות, ובמסגרת המשא"ז בפרט, אז אנחנו המסכנים ולא הם, אני חושב שבחוייבתנו לתת את כל הקרדיט למתנדבים שעושים ממש עבודה נפלאה, ואם יש לכם מכרים או חברים שמרגישים מנוצלים ע"י מתנדבים או שוטרים, יש ליידע זאת את הרמק"מ... וכמובן לא לשכוח גם את השוטרים מכל היחידות, שעושים עבודה נפלאה, וחלקם עושים ימים כלילות....

AbaddoN

New member
כולם דופקים את האחד ואחד דופק את כו

אוקי... אני יספר לך מקרה אחד, לא מזמן , משהו כלפני חודש מפקדת בסיס שלנו מינתה ראשי צוותים מחדש, 2 ראשי צוות ביום אחד. מינו גם אותי לתפקיד, אבל את החברה שלי שהיא כבר 3 שנים מתנדבת ויותר מחצי שנה, אם לא שנה ראש צוות, העיפו אותה מהתפקיד...כל זה התרחש בישיבת צוות כשהיא לא היתה. אחרי שסיפרתי לה את זה החברים שלנו האשימו!!! אבל האשימו! אותי על זה שסיפרתי לה את האמת!!!!!! (פשפה שלהם זה נישמע כאילו בגדתי בהם או משהוא כזה) בסוף הם סיפרו את כל זה למפקדת בסיס שלנו (על זה שאמרתי לחברה שלי שהעיפו אותה מהתפקיד) והם אמרו לי -"המפקדת כואסת עלייך מאוד!" מה שהכי מרגיז אותי בסיפור הזה שהמתנדבים (החברים שלי) אמרו למפקדת שהם לא עשו כלום (למרות שהם היו לידי כשסיפרתי את הכל לחברה שלי)...ובלה בלה בלה...הם נתנו לי הרגשה כאילו לא היתי צריכה לספר לה כלום, וכאילו בגדתי במפקדת בסיס... בקיצר שטויות........עכשיו אני חושבת על זה ואני לא מבינה למה נעלבתי :))... כל אחד מחפש תירוץ כדי לדפוק צורה למישהו אחר...כל דבר קטן כל טעות קטנה , כל שטות! נגמרים ברע

../images/Emo13.gif <----- מי בתוררר<-הוא בטור ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחח תבינו הם צודקים אני מכיר תמצב הזה שלבבסיס הזה יום נעים רועי

למעלה