נטשה ופסטיבל התמר

נטשה ופסטיבל התמר

הי , רציתי להביע מחאה קטנה בקשר לפסטיבל התמר ביום שבת החלטנו אני וחברה באופן ספונטני שאנחונו נוסעות לפסטיבל להופעה של מיכה שיטרית מארח את ארכדי ואמיר ואכן ביום ראשוןבשעה 15:30 ארזנו תיק ונסענו לנו שתי בנות לכיוון ים המלח נסענו דרך כביש 6 (כדי להקל על הנסיעה) ובכל זאת לקח לנו כ- 3 שעות נסיעה בלי הפסקת קפה (חשבנו ששווה הרי זה פסטיבל) הגענו למקום מדהים וציפינו להופעת ענק (ואין ספק שהם עשו זאת) שתישתווה לפחות לזמן הנסיעה לאחר שעה וחצי של הופעה( כולל הדרן)הודיע מיכה שיטרית שההוהפעה ניגמרה היינו קצת בהלם והמשכנו לשבת עדיין בשוק, לא רוצות להאמין שנסענו 3 שעות בשביל הופעה של שעה וחצי שמופיעים בה 3 אמנים, בסוף השלמנו עם הרעיון ונסענו הבייתה הגענו ב- 02:30 ליפנות בוקר לביתנו הקט עם רגשות של אכזבה, המזל הוא שאני אישית מאוד אוהבת את ארכדי דוכין, שאמיר שר ישר לתוך עצמותינו ושלמיכה יש זוג עיניים ירוקות, אני פונה למנהלי הפסטיבל ואומרת שההופעה שהייתה היא לא פסטיבל!!! אלא הופעה בקיבוץ ליד ים המלח, הייתי בהופעה של מיכה בפאב שנימצא 20 דקות נסיעה מהבית שלי ונהניתי באותה מידה מה שלא היה צריך להיות כי בכל זאת פסטיבל זה פסטיבל!!!!! ובפסטיבל ההופעות אמורות להיות יותר ארוכות במיוחד שמופיעים 3 אמנים ובמיוחד אם הן בקצה השני של הארץ!!!! וכשאתם אומרים "פסטיבל" תיקחו בחשבון את כל האסוסיאציות שהמילה אומרת....... המסר מופנה בעיקר למארגני הפסטיבל שאיתם לא ניתן היה ליצור קשר באתר

ועוד קצת תלונות של ישראלית

ישבנו בשורה ראשונה על כיסאות פלסטיק של כתר ולאחר כ- חצי שעה של הופעה החליטו בני נוער חמודים (שבקושי מכירים את המילים) לירקוד לנו מול הפרצוף סלחנו בהבנה כי גם אנחנו היינו נערות אבל בסוף ההופעה היסתבר שהנוער המרקד לא היה קהל רגיל אלא עובדים שניקו את האתר לאחר ההופעה ואני חשבתי לעצמי גם שילמתי 110 ש"ח כי לא היה לי לאומי כארד (ששילמו 35 ש"ח) גם הגעתי מרחוק מאוד וגם עובדים שלא מכירים אתם החברים מפריעים לי ליראות הופעה.... ואני תוהה האם היו לי בקשות מוגזמות מידי ליראות הופעה.................

אולי

זה בגלל שנסעת בכביש 6? ~מחבקת עצים תשתוק עכשיו~ סתם נו משתתפת בצערך, באמת קצת מאכזב. אבל לפחות נהנית מהופעה של שעה וחצי עם ביצועים טובים, לפי שהבנתי. כך שזה לא ממש היה לחינם. ובכלל, זו חוויה. תסתכלי אחורה מתישהו ותצחקי

למעלה