נטרול כיוון השינה

• פותח הנושא Lali
  • פורסם בתאריך

Lali

New member
נטרול כיוון השינה

לפי מספר הקואה שלי, אני צריכה לישון עם הראש בכיוון דרום ובשום פנים ואופן לא בכיוון מערב. הבעיה היא שבדירה שלי אין שום אפשרות לשים את המיטה בצורה שבה הראש לא יהיה לכיוון מערב... יש איזושהי דרך לנטרל את ההשפעה של זה (קריסטלים וכו')? אשמח מאד אם תוכלו לייעץ לי...

שלום Lali

אני לא מכירה שום דרך לנטל שום דבר...אולי אפשר להרכך, להוריד את ההשפעה, לשפר, לשדרג...אבל לנטרל? לא! עכשיו ראי, לכל אחד מאיתנו יש את הכיוון המיטבי ויש לנו כמה כיוונים טובים אחרים. קריסטלים לא יכולים לנטרל...הם יכולים קצת לשפר ולא את המקרה שלך.

Lali

New member
אז מה בכל זאת אפשר לעשות?

אם את זקוקה לפרטים (כמו שראיתי ששאלת אחרים שפנו אליך בפורום) אז תאריך הלידה שלי הוא 7.11.1979 ושל בן זוגי 16.2.1978. אני מאד אשמח אם תוכלי לייעץ. תודה!!!

האם בדקת מה הם הכיוונים האחרים

שאת יכולה להשתמש בהם בדירתך? האם את יכולה להעלות שירטוט של הבית כדי שאראה משהו ממה שמדובר בו? אימרי לי מה מטריד אותך, מדוע את חשובת על דברים אלה? מאיפה התחיל הרצון לשנות כיוון שינה, או בכלל?

Lali

New member
שינוי כיוון השינה

אני לא כל כך טובה עם מחשבים, אבל אשתדל מאד למצוא את הדרך להעלות שרטוט של הבית... בכל אופן, הרצון לשנות כיוון שינה התחיל מכך שכבר כמה חודשים אני לא ישנה טוב (שינה קלה, מקוטעת, ועם חלומות מאד מוזרים). חברה סיפרה לי על יסודות הפאנג שווי והתחלתי לעשות כל מיני דברים קטנים כמו להקפיד על סגירת מכסה השירותים, סילוק מראות והצבת ברוזי מנדרין בפינה הדרום-מערבית של חדר השינה. אמנם השינה לא השתפרה, אבל דברים אחרים בהחלט השתפרו. לכן קיויתי שאולי גם בתחום הזה ניתן יהיה למצוא פתרון. עד שאצליח לצרף שרטוט, אם יש משהו אחר שיכול לעזור לשינה, אשמח לשמוע עליו. תודה על ההתייחסות!

או קיי, עכשיו יש יותר אינפורמציה

כמה זמן את מתגוררת בדירה זו? האם החדר מסודר? נקי? יש בו מראה? ריהוט ישן? חדש? צבעי קירות? צבעי ריהוט? (את המיקומים נראה על השירטוט) פלסטיק? עץ? ברזל? תמונות? איזה תמונות? כיצד ישן בן הזוג? יש מדפים? היכן ממוקמים? טלויזיה? מיכשור חשמלי אחר?... בואי נמשיך בשיחה ונראה מה יעלה

Lali

New member
פרטים נוספים ושרטוט

סליחה שלקח לי זמן להשיב, לא כל כך ידעתי איך לצרף שרטוט. מה שמצורף הוא ציור שציירתי את חדר השינה. האמת שבדירה זו אני מתגוררת בקושי שבוע, אבל הההפרעות בשינה הם כבר תקופה ארוכה. בנוגע לשאלתך על חומרים: הארון עשוי ממלמין ובדלת האמצעית שלו יש זכוכית, המיטה היא בעלת ארגז עץ ורגלי מתכת, ומול המיטה יש טלויזיה על זרוע מתכת. אין תמונות בחדר והקירות לבנים. כפי שאת רואה, החדר הוא "יחידת הורים" כך שיש בו שירותים ומקלחת. האם כעת ניתן לחשוב על פתרונות? שוב המון תודה!

אם כך...כדאי להמתין עוד כמה שבועות

לפני שמשנים שמהו במקום החדש. יתכן שהדברים יסתדרו מעצמם כי את בעצם מדברת על דברים שלא התרחשו בבית זה. ממילא, מעברים גורמים לשינה וחלומות "מוזרים". תמיד. בכל מקרה, מתכת במיטה, טלויזיה בחדר שינה ושירותים צמודים...עלולים להפריעה לשינה תקינה. יש אנשים שזה "לא יזיז" להם ויש כאלה שרגישים יותר לסביבה...ולהם זה יפריע. לאור מה שאמרתי לך עד כה...פתרונות אמרים להיות אצלך...מה את מציעה?

למעלה