נטע!!!!! את תאהבי אותי... יום ראשון ב20:00 סינמה פריים-waydowntown נכון שאני הכי נחמדה..???
L lolly1 New member 2/12/02 #1 נטע!!!!! את תאהבי אותי... יום ראשון ב20:00 סינמה פריים-waydowntown נכון שאני הכי נחמדה..???
M maayan15 New member 2/12/02 #4 בובע שלי! אמרת לה מה?...מה זה הרט הזה שאתן כל הזמן מדברות עליו?....פאבריציו מופיע בו?
N netaK New member 2/12/02 #7 דיייי.!!!!!! אני מתה!!!!!!!1 עלייך!!!!!!!!! תדודה תודה אני אוהבת אותך הכי בעולם מווווווווואה אירית הכי מושןלמת שיש!!
דיייי.!!!!!! אני מתה!!!!!!!1 עלייך!!!!!!!!! תדודה תודה אני אוהבת אותך הכי בעולם מווווווווואה אירית הכי מושןלמת שיש!!
N netaK New member 2/12/02 #8 אירית אני מתה עלייך!!!!!! ../images/Emo25.gif יאאא אני בדמעות איך אני מתרגשת!!!!!!!!!!11
N netaK New member 2/12/02 #9 אירית אני מתה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אני לא אהיה עצובה יותר לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!1
N netaK New member 2/12/02 #10 ../images/Emo23.gifאירית../images/Emo23.gifאירית../images/Emo23.gifאירית../images/Emo23.gif יאאא אני לא מאמינה!!!!!! הסרט הזה...הוא תפקיד ראשי בו!!!!!!!!!!!!!!1
../images/Emo23.gifאירית../images/Emo23.gifאירית../images/Emo23.gifאירית../images/Emo23.gif יאאא אני לא מאמינה!!!!!! הסרט הזה...הוא תפקיד ראשי בו!!!!!!!!!!!!!!1
מ מKה אפורה New member 2/12/02 #25 הצילו....נטע השתגעה!!!!../images/Emo101.gif נטע!!! קחי ! ואם את באמת רוצה לתת לאירית , אל תתני לה תמונה של פאב! היא בעונש??? העם דורש גייל!
הצילו....נטע השתגעה!!!!../images/Emo101.gif נטע!!! קחי ! ואם את באמת רוצה לתת לאירית , אל תתני לה תמונה של פאב! היא בעונש??? העם דורש גייל!
N netaK New member 2/12/02 #11 את הכי נחמדה והכי מושלמת ואני מתה עלייייייייייייייייייייךך יאאאא עשית לי את היום עשית לי את השבוע עשית לי את החודש עשית לי את החיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני פה בדמעות אני מתרגשת אני רועדת לגמרי
את הכי נחמדה והכי מושלמת ואני מתה עלייייייייייייייייייייךך יאאאא עשית לי את היום עשית לי את השבוע עשית לי את החודש עשית לי את החיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני פה בדמעות אני מתרגשת אני רועדת לגמרי
N netaK New member 2/12/02 #12 אני אוהבת את אירית!!!!!!!!!!1 ואני אוהבת את פאבריציו הכי בעולם!!!!!!!!!!!!! אההההההההה די אני צריכה פב דחוף הרגעה!!!!!!!!!!!
אני אוהבת את אירית!!!!!!!!!!1 ואני אוהבת את פאבריציו הכי בעולם!!!!!!!!!!!!! אההההההההה די אני צריכה פב דחוף הרגעה!!!!!!!!!!!
N netaK New member 2/12/02 #17 עוד לא הגעתי לקטע שאני מבינה שיהיה לי את הסרט לתמיד....אני עוד ב"יש ת´סרט יש ת´סרט" חכי לתורך
Q Queen From Mars New member 2/12/02 #18 Smart Ass!!! נטע,להזכירך הכל תלוי בי כדי מאוד שתהי נחמדה אליי עד יום ראשון! ***ד"א אני לא מצליחה להתחבר לאייסיקיו!!! שלך בסדר? עדי
Smart Ass!!! נטע,להזכירך הכל תלוי בי כדי מאוד שתהי נחמדה אליי עד יום ראשון! ***ד"א אני לא מצליחה להתחבר לאייסיקיו!!! שלך בסדר? עדי
N netaK New member 2/12/02 #19 זהו זה מה שרציתי לשאול.... אני מחוברת בכיף...איך לא מתחבר? ואני תמיד נחמדה לא? |הסמל של המלאך מהאייסקיו...חחח|
זהו זה מה שרציתי לשאול.... אני מחוברת בכיף...איך לא מתחבר? ואני תמיד נחמדה לא? |הסמל של המלאך מהאייסקיו...חחח|