אני מוצאת את עצמי מרותקת על ידי האפקט הגרפי של הודעות כפולות, בכל פעם מחדש.
ו ויימס New member 15/9/09 #22 אני מוצאת את עצמי מרותקת על ידי האפקט הגרפי של הודעות כפולות, בכל פעם מחדש.
G Grany Weatherwax New member 16/9/09 #27 להתקין כרום כרום זה טוב. משפט ששמעתי מידידה שלי פעם: "רוני, מה אני יכולה ללבוש כדי שהוא ממש ירצה לעשות אותי? אה, אני יודעת, תחפש שם בערמה את החולצה שכתוב עליה גוגל בענק, אני מתה עליה." וזה רק מוכיח.
להתקין כרום כרום זה טוב. משפט ששמעתי מידידה שלי פעם: "רוני, מה אני יכולה ללבוש כדי שהוא ממש ירצה לעשות אותי? אה, אני יודעת, תחפש שם בערמה את החולצה שכתוב עליה גוגל בענק, אני מתה עליה." וזה רק מוכיח.
M Maladict New member 23/9/09 #35 מה זאת אומרת לא מתקינה עליו דברים? זה מהות מחשב ההורים, עליו אמורים להתקין כל מני תוכנות זדוניות כדוגמת גוגל כרום.
מה זאת אומרת לא מתקינה עליו דברים? זה מהות מחשב ההורים, עליו אמורים להתקין כל מני תוכנות זדוניות כדוגמת גוגל כרום.
ו ויימס New member 25/9/09 #38 זה מזכיר לי משהו, פעם עשיתי קניות ואני מהרהרת לעצמי, "בא לי לקנות משהו מיוחד ואקזוטי, משהו שאני לא אוכלת בדרך כלל. אוי! חטיפי פיצה! "
זה מזכיר לי משהו, פעם עשיתי קניות ואני מהרהרת לעצמי, "בא לי לקנות משהו מיוחד ואקזוטי, משהו שאני לא אוכלת בדרך כלל. אוי! חטיפי פיצה! "
ו ויימס New member 26/9/09 #40 מה? זה זהה לחלוטין. ../images/Emo12.gif אוקיי, מספיק עם האוף טופיק, הבנאדם הבא שפותח הודעת אוף טופיק יחושמל. אתה המנהל, תחנך אותנו!
מה? זה זהה לחלוטין. ../images/Emo12.gif אוקיי, מספיק עם האוף טופיק, הבנאדם הבא שפותח הודעת אוף טופיק יחושמל. אתה המנהל, תחנך אותנו!
ו ויימס New member 27/9/09 #42 אני לא יכולה לענות לך. אני אתחשמל. !Oh, no גויאבה/ לימון/ תמנון אנשים זה סוג של חלק מהפורום, לא? אגב, רוני, התחשמלת. ידעתי שזה יקרה בסוף אם לא תיזהר.
אני לא יכולה לענות לך. אני אתחשמל. !Oh, no גויאבה/ לימון/ תמנון אנשים זה סוג של חלק מהפורום, לא? אגב, רוני, התחשמלת. ידעתי שזה יקרה בסוף אם לא תיזהר.
ו ויימס New member 18/9/09 #31 *שיעול* "ירח זורח על הג'וק ועליי אבל ראשו בגובה נעליי" (מאוד מרוצה מעצמי)