SHOKOLEDET
New member
נטע היקרה
אני חייבת לחזור רגע אחד לשיחה שהתנהלה לגבי "העתקות/ חיקוים/ השראה...."מאתמול, האמת אני מזה מספר שנים שנכנסת כמעט מידי יום לפורום אבל כמעט אף פעם לא מצאתי לנכון להתייחס לדברים, הבנות בהחלט מפרגנות האחת לשניה ואני מאד אוהבת לקרא את הפירגונים וכמו כן לראות את האומנות המדהימה של כל אחת ואחת מכן. ללא ספק התגבשה כאן קבוצה למופת!
אני התחלתי בעצם עם עיצוב עוגות כבר לפני 10 שנים.... כשבארץ עוד לא ידעו כמעט מה זה בצק סוכר... אבל מאחר ובמקצועי אני בכלל מורה לא היה לי זמן או ליתר דיוק סבלנות... לאומנות העוגות ופניתי לנישה שמתאימה לי יותר וזה הפעלות עם ילדים... מה שרציתי להגיד זה שהעתקות חיקויים והשראה מאחרים תמיד יהיו... גם בעוגות שאני רואה כאן בפורום, עוגות שראיתי בארה"ב כבר לפני שנים פתאום "צצות" להן כחדשות... אותו הדבר לגבי היצירתיות בהפעלות ואני חושבת שבכל תחום שתבדקי כך היה וכך יהיה תמיד.... אבל- אחותי פעם אמרה לי דבר חשוב שאני לוקחת עימי וזה בהחלט עוזר לי להתגבר על ה"כעס או ה"בעסה" וכדו'... מהחיקויים (שלפעמים באמת הם אחד לאחד).... וכך אמרה: "כל אחת שמכינה עוגה או כל יצירה (במקרה שלי הפעלה....) - גם אם היא תהיה בדיוק אותו הדבר זה אף פעם לא 100% אותו הדבר כי לה לא קוראים -רעות" (או במקרה שלך נטע....) אז... אל תקחי ללב - זה לא שווה את זה, כולם ללא ספק יודעים ומכירים את האיכויות שלך ומה את שווה! ישר כח המשיכי בעבודתך המופלאה ואל תעסיקי עצמך בשטויות, חבל על האנרגיות! ומקווה שהצלחתי להבהיר את דבריי ... רעות
אני חייבת לחזור רגע אחד לשיחה שהתנהלה לגבי "העתקות/ חיקוים/ השראה...."מאתמול, האמת אני מזה מספר שנים שנכנסת כמעט מידי יום לפורום אבל כמעט אף פעם לא מצאתי לנכון להתייחס לדברים, הבנות בהחלט מפרגנות האחת לשניה ואני מאד אוהבת לקרא את הפירגונים וכמו כן לראות את האומנות המדהימה של כל אחת ואחת מכן. ללא ספק התגבשה כאן קבוצה למופת!