נטלי של 3 מלאכים
New member
נטלי 10 ../images/Emo82.gif 0
איזה כייף לי איזה כייף לי - אחרי כמה ימים של קריעת ת@#$ הצלחתי במסצע טיהור הבית וממש כייף כייף כייף כייף אנחנו אנשים שלא כ"כ ממהרים להתפטר מחפצים והבית קטן ... תתארו לעצמכם איך זה נראה
בקיצור אחרי שיצא לי לשבת הרבה מאוד בחודש הקודם בבית (בגלל הגב) ובחדר שלי בעיקר הרגשתי שהחפצים מאוד חונקים אותי , לאחר שראיתי כמעט כל יום כל היום תוכניות שיפוץ נקיון וטיפוח הבית הבשילה בי ההחלטה להתחיל לטהר את הבית מהחפצים המיותרים כמה זבל שאנחנו זרקנו מהבית פשוט שנים של ג'אנק ניירות ושטויות בקיצור חדר הילדים החדר שלנו החצר והמעבדה/חדר עבודה מטוהרים נקיים ומסודרים מקווה שימשך ככה ואני אצליח לגבור על שולחן המחשב ערימות הכביסה והחצר החיצונית - המטרה הבאה שלנו סיום התוספת שלדורון יהיה חדר משלו וטיהור החצר שעמוסה קרשים ושטויות - אח"כ גינה . הייתי חייבת לשתף אתכן ביחוד בגלל שנעלמתי אז עכשיו יש לי אורחות שזכו לישון בחדר מסודר ולא אצלי בסלון והבית מסודר יותר וקל לי בנשמה - אםילו בא לי לטפח את עצמי סוף סוף כי כלי האיפור והטיפוח מסודרים בשידה יפה עם ראי . שיהיה לנו אחלה יום
איזה כייף לי איזה כייף לי - אחרי כמה ימים של קריעת ת@#$ הצלחתי במסצע טיהור הבית וממש כייף כייף כייף כייף אנחנו אנשים שלא כ"כ ממהרים להתפטר מחפצים והבית קטן ... תתארו לעצמכם איך זה נראה