נטלי 10
0

נטלי 10 ../images/Emo82.gif 0

איזה כייף לי איזה כייף לי - אחרי כמה ימים של קריעת ת@#$ הצלחתי במסצע טיהור הבית וממש כייף כייף כייף כייף אנחנו אנשים שלא כ"כ ממהרים להתפטר מחפצים והבית קטן ... תתארו לעצמכם איך זה נראה
בקיצור אחרי שיצא לי לשבת הרבה מאוד בחודש הקודם בבית (בגלל הגב) ובחדר שלי בעיקר הרגשתי שהחפצים מאוד חונקים אותי , לאחר שראיתי כמעט כל יום כל היום תוכניות שיפוץ נקיון וטיפוח הבית הבשילה בי ההחלטה להתחיל לטהר את הבית מהחפצים המיותרים כמה זבל שאנחנו זרקנו מהבית פשוט שנים של ג'אנק ניירות ושטויות בקיצור חדר הילדים החדר שלנו החצר והמעבדה/חדר עבודה מטוהרים נקיים ומסודרים מקווה שימשך ככה ואני אצליח לגבור על שולחן המחשב ערימות הכביסה והחצר החיצונית - המטרה הבאה שלנו סיום התוספת שלדורון יהיה חדר משלו וטיהור החצר שעמוסה קרשים ושטויות - אח"כ גינה . הייתי חייבת לשתף אתכן ביחוד בגלל שנעלמתי אז עכשיו יש לי אורחות שזכו לישון בחדר מסודר ולא אצלי בסלון והבית מסודר יותר וקל לי בנשמה - אםילו בא לי לטפח את עצמי סוף סוף כי כלי האיפור והטיפוח מסודרים בשידה יפה עם ראי . שיהיה לנו אחלה יום

המונשרי

New member
זה בדיוק מה שעשעיתי החודש.

ככל שמתפטרים מהשמעטס מרגישים שחרור עילאי.

וצריך לשמור על זה כל הזמן

אחרת מגלים שנפטרים מהמון המון STUFF רק כדי לצבור שם STUFF חדש
אני משתדלת ליישם סחר חליפין ועם כל דבר חדש שאני מכניסה להוציא משהו ישן

זו הבעיה הגדולה מכולן ...

עכשיו עשיתי גם סדר בחנות ויש לנו אורחים בבית כך שהסדר נשמא על כנו בינתיים המבחו האמיתי יגיע בעוד שבועיים בערך כשהם יסעו

nataly36

New member
ממש ממש כל הכבוד!!!

איזו תחושה נעימה זו ההיטהרות הזו..... תמשיכי בכיף!!!! ותפרגני לעצמך - מגיע לך!!

אני אוהבת מאוד לסדר את החדר-

צריכה מצב רוח בשביל זה, מפעילה ערוץ 24 ושומעת מוסיקה תוך כדי ופשוט מנקה, מסדרת, זורקת וזה כל כך עושה שינוי פאזה ומצב רוח טוב, כי יש הרגשה של זיכוך- נפטרים מדברים שלא צריך יותר- בחיים ובלב.

חחחחחחחחחחחח איזה קרועה

עכשיו אני מבשלת אולי זה יעשה גם לך חשק??? מעכשיו פעם בשבוע נפתח שרשור שיעשה לחברות חשק שבוע הבא חריזה שתחזור למשי המוזה.

מממאיה35

New member
וואי בדיוק גם אני העפתי מהבית

המוןןןןןןןן דברים, וגם סידרתי את כולו (כולו שני חדרים, ובכל זאת) וסיידתי את כולו (כולו שני חדרים ובכל זאת). וזרקתי המון דברים שהרגשתי שחסמו לי ושאבו ממני את האנרגיות שלי בבית.. הרגשתי חנוקה ושאני חייבת לעשות את זה. לקחתי חופש של כמה ימים מהעבודה, ובעזרת חברה - עשינו את הכל - סיוד, ניקיון, מיון ולפח.. ואחחח כמה שעכשיו המרחב הביתי פתוח ונקי ורגוע.. יש אנרגיות

למעלה