נטלי ורוני היקרות.

Nicky5551991

New member
נטלי ורוני היקרות.

להלן התפריט היומי שלי+ תוכנית הכושר שלי. המטרה כמובן לרדת במשקל לאט, בהדרגה ובאופן כמה שיותר בריא. אשמח לקבל מכן ביקורת, נקודות לשיפור ולשימור ולשמוע את המלצתכן בעניין. אז ככה... תפריט יומי (תזונה): ארוחת בוקר: *כוס מים פושרים. *שתי פרוסות לחם קל עם שתי כפיות גבינה\קוטג' 3%. *כוס נס קפה ללא חלב וללא סוכר, סוכרזית במקום סוכר, לפעמים מוסיפה לזה לימון. *חצי עגבניה וחצי מלפפון. ארוחת ביניים: *תפוח. *חטיף אנרגיה. *כוס תה עם סוכרזית. *כוס מים פושרים. ארוחת צהריים: *כוס מים פושרים לפני הארוחה ואחרי הארוחה. (במהלך הארוחה לא שותה). *לפעמים ZERO. *סלט ירקות (כרוב, גזר,עגבניה,מלפפון), במקרום רטבים אני שמה מעל תבלינים למיניהם כגון: פלפל ומלח. *בערך כוס וחצי אורז\פסטה\כוסמת\פתיתים... *כוס מרק 10 (10 קלוריות). *חתיכה אחת של עוף (שוק\ ירך). ארוחת ביניים: *חטיף צ'יטוס אפוי (77 קלוריות). *כוס תה עם סוכרזיט. *כוס מים פושרים. *בננה. ארוחת ערב: *ביצה קשה. *סלט ירקות (עגבנייה, מלפפון, קצת תירס, קצת אפונה, כרוב, כלרבי, סלרי) *פרכית עם גבינה\קוטג' 3%. *כוס קפה ללא סוכר וללא חלב. *כוס מים פושרים. ארוחת לילה: *כוס מים פושרים. *כוס תה ירוק עם סוכרזית. *תפוז. תוכנית ספורט (כושר): כשאני בבית: *חצי שעה על אופני כושר. *עלייה וירידה במדרגות. כעשר דקות. *משקולות. כעשר דקות. *כפיפות בטן ושכיבות סמיכה. כעשר דקות. *אימון אירובי כרבע שעה. סה"כ כשעה ורבע כושר. כשאני בבסיס (יותר משקיעה בכושר משום שבבסיס האוכל מפוצץ בשמן ולא ממש יש לי שליטה על האוכל שאני אוכלת למרות שעדין אני משתדלת): *הליכה מתונה-מהירה כשעה ורבע. *אימון אירובי, כפיפות בטן ושכיבות סמיכה, עוד כמה תרגילים - כרבע שעה. *שלושה פעמים בשבוע ריצה כחצי שעה בנוסף לכל השאר. יוצא כשעה וחצי כושר כל יום. ושלושה פעמים בשבוע יוצא שעתיים בגלל הריצה. מה אתן אומרות?? תודה מראש וחג שמח :)

Nicky5551991

New member
חשוב לי להוסיף

שאני משתדלת לשתות כמה שיותר תה ירוק ומים. משתדלת לאכול לאט וללעוס הרבה. משתדלת לזוז כמה שיותר בכל הזדמנות. משתדלת לאכול כמה שיותר פירות וירקות. החלפתי את המעלית במדרגות בכל מקום שבו אני נמצאת!!! הפסקתי לנסוע למקומות (גם אם הם רחוקים וגם אם אין זמן) אני פשוט הולכת... לפעמים אני מאמצת את שרירי הבטן בזמן שאני אפילו סתם הולכת (מכניסה בטן). בקיצור. האם חסר משהו? או שאני מגזימה? או שזה בדיוק מה שצריך? אני כבר מנחשת שאולי התפריט קצת דל מידי בקלוריות כי זה מדיע בערך ל-1000 בלבד.

Nicky5551991

New member
אה ו...

סליחה על החפירה אבל חשוב גם לציין שאני שותה קפה כפעמיים ביום (קפאין מזרז חילוף חומרים ובזמן העיכול שלו נשרפות קלוריות). בנוסף משתדלת לאכול חלבונים כי הם בונים שרירים ועושה אימוני כוח (משקולות) כי הבנתי ששריר שורף כ-6 קלוריות רק בשביל להתקיים. משתדלת לא לאכול דברים כבדים אחרי השעה 19:00 בערב, אלא אם כן זה פרי\ירק... כל פעם שאני רעבה ועומדת לנשנש שטויות אני במקום זה לוקחת מסטיק \ מנשנשת ירקות במקום.

תשובה

שלום רב, חסרים נתונים רבים כדי שאוכל להעריך את התזונה ותוכנית הכושר שלך בהתאמה לצרכיך אך בגדול נראה לא רע, אולי עדיף להקציב חטיף אחד ליום במקום שניים, תהיי במעקב ותראי איך הירידה במשקל אני שמחה שאת חושבת נכון ושואפת לירידה הדרגתית ובריאה. בברכה נטלי

Nicky5551991

New member
איזה נתונים חסרים?

גובה: 170 בערך משקל: כ-54 למה להקציב חטיף אחד במקום שניים? בכל אופן יוצא מעט קלוריות...

למעלה