נטלי הזונה שלי (חלק 1)

נטלי הזונה שלי (חלק 1)

נטלי הייתה ותשאר אחת הנשים הסקסיות שראיתי בימיי! גוף אגסי מתוח הודות לנוכחות מרובה בחדר הכושר.
הכרנו מזמן אפילו לא זוכר איפה,משהו במבט החתולי שלה עשה לי את זה.
בשנתיים האחרונות לא יצא לנו להיפגש,כל אחד היה עסוק בעינייניו אבל תמיד נטלי הייתה אצלי בלב...פינה כזאת ששמורה רק לה....והאמת ידעתי שזה מעמדי גם אצלה
יום בהיר אחד געגועי השטלתו עלי והחלטתי להתקשר....ישר שאלתי "מה המצב?" לקח לה שניה לזהות ואז זה נפל לה ויכלתי להרגיש את פעימות ליבה דרך השפורפרת........הצעתי לה להיפגש אבל היא אמרה שהיא בדיוק התחילה קשר ולא מתאים,תמיד לנטלי הייתה חולשה אלי והרגשתי שפה אני צריך לנצל את זה...נטלי ידעה למה אני מתכוון כשאני אומר "בואי ניפגש" ולאחר כמה שיכנועים קבענו להערב....8 בדיוק
נטלי לא אוהבת שמאחרים,היא אוהבת שמחכים לה....וכך קרה.כולי התרגשות אני מרגיש שאני לא בקצב נשימות רגיל....לפתע אני שומע עקבים אשר מביאים את בואה...אני מסתכל במראה ורואה אותה......שמלה שחורה קצרה שלא משאירה דימיון לכל ס"מ מהגוף הסקסי הזה.....היא נכנס לאוטו ואני מרגיש כאילו הלב שלי יוצא מהמקום....גל של בושם שטף את הרכב הסתכלתי לה בעיניים עם חצי חיוך ,רואה כמה היא מטופחת וכמה היא נוצצת....כ"כ התגעגעתי אליה.....היא נתנה לי נשיקה בפה,ככה זה היה תמיד ביני לבין נטלי,לא ידענו מה זה נשיקה בלחי,המשיכה בנינו עצומה מדי בשביל זה.
שאלה "לאן נוסעים?" עניתי לה שזאת הפתעה....
ישר כשסיימתי את שיחת הטלפון עם נטלי סגרתי לנו חדר במלון מול הים,למה ? כי שנינו יודעים מה קורה לנו כשאנחנו ניפגשים
ניכנסנו לחדר,נטלי בחנה כל פינה בה...את האמבטיה את המיטה וכמובן את הנוף שנושק מהמרפסת,בעודה מסתכלת אל הנוף חיבקתי אותה מאחורה ולחשתי לה באוזן "התגעגעתי אליך,הריח שלך זאת החולשה שלי".הרגשתי איך כל הגוף של נטלי עובר צמרמורת ולוקחת נשימה אחת חזקה כדי להקל את מה שאמרתי ואת מה שהולך לקרות כאן.היא הסתובבה אלי עם החיוך הכובש שלה והדביקה לי נשיקה שרק ממנה הרגשתי את הזין שלי מתקשה בתחתונים.לאחר כמה כוסות וגויינטים במרפסת עברנו בנינו מבטים של יאללה מתי אני קורע/ת ממך את הבגדים ?!
ישבתי על הכורסא...כזאת שיש בכל חדר בבית מלון פתאום נטלי ניכנסת לחדר מהמרפסת ויושבת עלי הבנתי שעכשיו זה מתחיל וגם נטלי ידעה זאת,ישר הרגשתי איך היא מוזיזה את האגן לחיכוך עדין עם הזין שלי במתפוצץ לצאת החוצה....הרמתי לה את השמלה התגלה לעיני חוטיני שחור והישבן המושלם בעולם! בעוד אני מתחיל לשמוע את נטלי גונחת לחשתי לה באוזן "התגעגעתי אליך זונה שלי" נטלי לא ידעה מה לעשות עם עצמה היא אישה כזאת שאוהבת להיות נשלטת במיטה ואיתה יכלתי להגשים את כל מה שאני רוצה.
אמרתי לה "תעמדי! אני רוצה לראות את הגוף הסקסי שלך זונה שלי" נטלי שמה מוזיקה והתחילה במופע שלה...הרגשתי את פעימות ליבי מתגברות בקצב מסחרר,היא הייתה עם הגב אלי משחקת עם התחת שלה בזין שלי תוך כדי אני מוריד לה את הריצ רצ של השמלה ונטלי מורידה אותה באיטיות תוך כדי התכופפת...החדר התמלא בריח של חרמנות,לא האמנו שאנחנו סוף סוף הולכים להגשים את הפנטזיות בנינו....נטלי הסתובבה וישבה עלי חיבקה אותי עם החזה החשוף שלההרגשתי שזהו אני הולך להוציא את חבריקו שלי לאוויר.אמרתי לנטלי "אני מת שתרדי לי זונה שלי"נטלי ישבה על הריצפה בעודי על הכורסא מתחילה למצוץ לי את הזין ככ חזק על גבול הכאב.הרגשתי את כל דמי עובר לגופה של נטלי...אמרתי לה "תסתכלתי עלי כשאת מוצצת יזונה !!! " החזקתי לה את הראש והתחלתי לזיין לה את הפה.ככ חזק ועמוק עד שהוא הורגש לה בגרון.נטלי נעמדה.לא יכלתי יותר להתאפק ,היא קירבה אותײ לרצה הספא הסתובבה והכניסה אותו לאט לאטטט אני לא יודע האם זה אמת או חלום סוף סוף הכוס הכ"כ רטוב של נטלי....הרגשתי איך הכוס מתרחב ומבחק כל ס"מ מהזין שלי נטלי הסתובבה אלי במבט חצי מעולף...שמה את ידייה על ברכיי בעודה עולה ויורדת ואמרה לי "אתה רוצה שאני איהיה הזונה שלך " בקושי הצלחתי לענות למרות שידעתי שהיא יודעת את התשובה.נעמדתי וסובבתי אותה על הספא,נטלי אהבה דוגי סטייל ואני יכלתי סוף סוף לראות את התחת המושלם הזה מול עיניי.....הרגשתי את הכוס של נטלי ניהיה יותר ויותר רטוב תוך כדי הדוגי הכנסתי לה בעדינות אצבע לתחת....נטלי נעצרה שניה לא ידעה מאיפה כל הטוב הזה בא לה....דופקת גניחה שקטה וממשיכה לזוז.....
נטלי עברה למיטה.הסתכלתי עליה .....עירומה כביום היוולדה נוטפת סקס מנסה להסדיר נשימה...אמרתי לה "בואי לכאן זונה שלי" התחלתי לנשק לה את הבטן עברתי לירכיים לא מפספס ס"מ מגופה....נטלי התחילה להגביר נשימות תנועות האגן התגברו משניה לשניה הרגשתי איך הכוס שלה קורא ללשון החמה שלי......ואז הפסקתי עזבתי כל מגע איתה והתחלתי לנשוף לה על הדגדגן....התחלתי לשמוע את נטלי גונחת,העברתי את הלשון מלמטה עד למעלה בהילוך איטי בלשון רכה ורטובה......התחלתי לשחק לה בדגדגן הרגשתי איך הוא גודל לעברי נטלי מרימה את הראש מנסה ליצור איתי קשר עין בעודי מרוכז לטעום את פינה בכוס היפה שלה.הכנסתי אצבע ואז שתיים נטלי הרגישה שהיא עומדת לגמור,הכוס שלה נטף מרטיבות וזה עזר לאצבע השלישית שלי להכנס לה לתחת...מתחיל בעדינות אבל נטלי לא יכולה להירגע....עולה יורדת מסובבת את האגן...כבר אין לי שליטה עליה ואז הרגשתי את הכוס והתחת שלה מתכווצים לי על האצבעות נטלי גונחת מהנאה ואני נוגס לה בפיטמה."גמרת זונה שלי ?" ענתה " אתה לא יודע מה אני הולכת לעשות לך.....

giligil55

Member
לפורום הכי
י

מחכים לחלק השני...

למעלה