ורק לי היא הזכירה את רוסריו מבובה פראית? ככה עם המשקפיים
ד דפנושית New member 18/7/07 #42 כשאני חושבת על זה... נכון! באמת מזכירה אותה קצת.. חיחי.. רק שלרוסריו לא היו קוביות בשיניים
ד דפנושית New member 18/7/07 #43 ../images/Emo6.gif גריסלדה ענקייייתתת... הרג אותי שהן דיברו ופטריסיה (נטי) שאלה "אנחנו מכירות?" והיא ענתה לה "לא אבל את ממש דומה לחברה שלי מונו, היא מתאגרפת, אין קשר..." חחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gif גריסלדה ענקייייתתת... הרג אותי שהן דיברו ופטריסיה (נטי) שאלה "אנחנו מכירות?" והיא ענתה לה "לא אבל את ממש דומה לחברה שלי מונו, היא מתאגרפת, אין קשר..." חחחחחחחחחחח
R Rony 05 New member 19/7/07 #46 כן! זה! חחחחחחח ושנטי הראתה לפטיטו לה את כל החברים שלה ושהילדים התפלאו כמה המורה דומה לנטי
ד דפנושית New member 19/7/07 #48 חח כן חברים שווים!! טוב.. לא פלא este es el que estoy apretando ahora חחחחח
ד דפנושית New member 18/7/07 #44 איזה משפט נטי אמרה? אני אהבתי את זה - Cuando uno hace lo que le gusta, Cuando uno cumple un sueno, Uno se pone mas lindo Porque la vida de uno se pone mas linda...
איזה משפט נטי אמרה? אני אהבתי את זה - Cuando uno hace lo que le gusta, Cuando uno cumple un sueno, Uno se pone mas lindo Porque la vida de uno se pone mas linda...
R Rony 05 New member 19/7/07 #45 משהו עם זה שכל אחד צריך להיות הוא עצמו... אני אצפה בזה שוב מחר בערב ואגיד לך..!
ד דפנושית New member 22/7/07 #55 לא../images/Emo6.gif חח סתם, סתם... אני פשוט רציתי קצת פרטים מה רע בזה?
ד דפנושית New member 22/7/07 #56 המון תודה!../images/Emo9.gif 18:10?! איזו שעה דפוקה יאאוו.. נו טוב, ערוץ הילדים