נטי
N niravital New member 6/7/04 #4 הייייי שלום לך ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה, לא זכור לי שראיתי אותך פה לפני תודה על התמונות
Y yaronshkl New member 7/7/04 #8 ניר תיזהר!!!!! אולי היא פושעת כרימינלית/קרימינלית... (איך רושמים באמת) ואתה לא יודע..... עדיף שלא תרגיז אותה... חחח
ניר תיזהר!!!!! אולי היא פושעת כרימינלית/קרימינלית... (איך רושמים באמת) ואתה לא יודע..... עדיף שלא תרגיז אותה... חחח
N niravital New member 8/7/04 #9 עם ק' ../images/Emo8.gif אל תדאגי, אני מסוגל לדאוג לעצמי חוצמזה, איך מישהי שאוהבת את נטליה יכולה להיות קרימינלית אה, בעצם, כשחושבים על זה...
עם ק' ../images/Emo8.gif אל תדאגי, אני מסוגל לדאוג לעצמי חוצמזה, איך מישהי שאוהבת את נטליה יכולה להיות קרימינלית אה, בעצם, כשחושבים על זה...
Y yaronshkl New member 8/7/04 #10 אתה בטוח? אמרו לי כ'... חחח.. נצל"ש בשירשור אחר (זה של המכתב שלך) רשמתי לי שיש סיכום של השנה.. זה נכון?! מתי אתה מתגייס? יוואוו ביום ראשון הזה יש לי מסיבה..... חחיי...
אתה בטוח? אמרו לי כ'... חחח.. נצל"ש בשירשור אחר (זה של המכתב שלך) רשמתי לי שיש סיכום של השנה.. זה נכון?! מתי אתה מתגייס? יוואוו ביום ראשון הזה יש לי מסיבה..... חחיי...
N niravital New member 8/7/04 #11 בעיקרון זה כתוב שם ../images/Emo4.gif אבל אני אחזור על זה... אני מתגייס ב-15 באוגוסט וכן, יש סיכום של השנה... אם קראת את אמורה לדעת
בעיקרון זה כתוב שם ../images/Emo4.gif אבל אני אחזור על זה... אני מתגייס ב-15 באוגוסט וכן, יש סיכום של השנה... אם קראת את אמורה לדעת
Y yaronshkl New member 8/7/04 #12 חחחיי חחי איפה קראתי? היה רשום אבל מאיפה אני יודעת? אולי זה עוד אחת מהבדיחות שלכם לעבוד עליי..... חחיי
חחחיי חחי איפה קראתי? היה רשום אבל מאיפה אני יודעת? אולי זה עוד אחת מהבדיחות שלכם לעבוד עליי..... חחיי
N niravital New member 8/7/04 #13 מה "בדיחה"../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif זה מכתב רציני, אני כתבתי... מהלב
Y yaronshkl New member 8/7/04 #14 לאאאאאאאאאאא... לא הבנת!!! רשמת לי שיש סיכום שנה.. ולפעמים אתם צוחקים עליי.. אז.. מאיפה אני יודעת..
Y yaronshkl New member 8/7/04 #16 אחחממ אחחמממ... קראתי את המכתב המשעמם שלך (סתאאאאאםםם אתה יודע שאני צוחקת!!) עד הסוףףףף לא היה מוזכר שמה בקשר לסיכום שנתי.. או שכן? הייתכן והתעייפתי ולא שמתי ?
אחחממ אחחמממ... קראתי את המכתב המשעמם שלך (סתאאאאאםםם אתה יודע שאני צוחקת!!) עד הסוףףףף לא היה מוזכר שמה בקשר לסיכום שנתי.. או שכן? הייתכן והתעייפתי ולא שמתי ?
N niravital New member 8/7/04 #17 זה לא בדיוק "סיכום שנתי" אלה דברים שעלו במשך השנה, וגם על המצב של הפורום בשנה הזאת, וקצת היסטוריה שלו
זה לא בדיוק "סיכום שנתי" אלה דברים שעלו במשך השנה, וגם על המצב של הפורום בשנה הזאת, וקצת היסטוריה שלו
Y yaronshkl New member 8/7/04 #18 אהה אהה!!! ידעתי שלא היה מוזכר שמה "סיכום שנתי"!! בכל מקרה, מתי הסיכום יעלה?
R rozalinda22 New member 8/7/04 #19 זה הסיכום../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif כאילו לא ממש סיכום שנתי...אלא מה שעבר על הפורום פה... זה מה שניר סיכם { } לא נראה לי שמתוכנן עוד סיכום
זה הסיכום../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif כאילו לא ממש סיכום שנתי...אלא מה שעבר על הפורום פה... זה מה שניר סיכם { } לא נראה לי שמתוכנן עוד סיכום