נטי המלכה! :)

niravital

New member
ברוכה הבאה "שובי" ../images/Emo24.gif

איך קוראים לך
אני ניר אביטל, בן 17
מקווה שתהני בפורום של נטי

s h o o b i

New member
היי

האמת שאני מזה לא חדשה הייתי פה כבר..אולי אתם זוכרים אותי ואולי לא.. קוראים לי מירי בכל אופן,אני מרעננה,בת 17. יכול להיות שיש פה אנשים שמכירים אותי מהפורום של ויוה פלוס בוואי.נט. שגם אותו די נטשתי..חחח...אין לי כוח:) אוקצור...נטי עדיין המלכה ותמיד תישאר..חחח!! ושתבוא כבר..מבריזנית..סתם כפרה עליה!

niravital

New member
חחחח, באמת שתבוא...

כבר בניתי עליה לאושפיזין, חחחח
ואני האמת, לא זוכר אותך
היית מזמן פה בפורום

s h o o b i

New member
חחחח ../images/Emo132.gif

אושפיזין..הרגת אותי.. לא ניראה לי שזה ייקרה בקרוב
אממ...בחופש הגדול בטוח הייתי פה..פשוט עם הלימודים כבר מה זה אין לי כוח לאינטרנט וכל השטויות...אני גמורה!!! בן כמה אתה?? איזה כיתה??

niravital

New member
אני בן 17 וחצי...

טוב, זה יותר לכיוון של 18 (בסוף מרץ)
ואני בכיתה י"ב...

Buba Te Amo

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

שלום! קוראים לי שקד, עוד 17 יום יש לי יומולדת 14 וגם אני מרעננה!!! אני בפורום כבר חצי שנה, ואני מבטיחה לך שיהיה לך כיף!!!(אז אל תנטשי גם אותנו...)

Buba Te Amo

New member
אני...

גרה ברחוב השחר, שזה ליד ויצמן והמחתרות, זה די שומם שם... זה קרוב לפארק רעננה (15 דקות הליכה מהבית שלי) אבל אני לא לומדת ברעננה אני לומדת בהרצליה... איפה את גרה ואיפה את לומדת?!

s h o o b i

New member
אה..חח

כרגע אני גרה ברחוב בורוכוב אבל עוד חודשיים אני עוברת לחטיבת אלכסנדרוני (קנינו דירה) קיצר אני בכיתה יא' ואני לומדת במטרו ווסט..את בטח מכירה
למה את לומדת בהרצליה

Buba Te Amo

New member
אני לומדת בהרצליה...

בגלל שאני דתיה, אז אני לומדת באולפנה. ברור שאני מכירה את מטרו ווסט!!! שתי בנות-דודות שלי למדו שם!!! בכל אופן, מי לא מכיר... יש לי כמה חברות מבורוכוב, אבל את בטח לא מכירה, כי זה רחוב יחסית גדול(יותר גדול משלי, זה בטוח!!!)

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

אני ליאת, בת 15 בעוד.. 5 ימים
*מזועזעת*, מפתח תקווה *מזועזעת שנית* בוקר טוב והמשך יום נעים

rozalinda22

New member
ברוכה../images/Emo24.gifהבאה../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

שתהני פהההה
אההה...ואני רוזי

s h o o b i

New member
תודה לכולם../images/Emo70.gif איזה חמודים../images/Emo70.gif

לא לדאוג..אני לא יינטוש..חחח