נטיות מיניות

fighter21

New member
נטיות מיניות

אני תמיד הייתי סטרייט מאז מעולם, ותמיד חשקתי בנשים. יש לי גם קשר חדש עם בחורה חמודה שהכרתי לפני כחודש וחצי. אבל לאחרונה היו לי כמה סיטואציות שהתחילו איתי גייז, היה איזה אחד שהיה איתי באיזה קורס ועשינו פרוייקט ביחד, והרגשתי שמשהו מוזר במה שהוא אומר ומדבר. הוא לא היה ההומו הקלאסי (מה שרואים בטלוויזיה), עם הדיבור הנשי וכל זה. אבל כאילו משהו בו היה מוזר וגם היה קטע שהוא הזמין אותי לאיזה משהו ואני התחמקתי מזה כי הרגשתי לא בנוח כי אני בקושי מכיר אותו. אחרי כמה ימים התחלתי לעכל את מה שהוא אמר, הוא התחיל איתי. נכנסתי לפרופיל שלו בפייסבוק ואני פתאום מגלה להפתעתי אותו במצעדי גאווה עם חבריו הגייז. הייתי בהלם מסוים. זה קצת עצבן אותי שהתחיל איתי אלטון ג'ון, התחלתי ללכת לחדר כושר ולפתח גוף, הרגשתי לא מספיק גברי. אני לא הומופוב חס וחלילה, ואני מכבד את כל הגייז, איש איש בנטייתו יחייה ובטח אנשים יגידו שאני כנראה איזה הומו בארון, אבל אני מכיר את עצמי וזה לא המקרה. מה אתם חושבים על כל העסק?

מה יש להתעצבן?

הבחור ניסה לבדוק אם אתה בקטע. אתה לא. כל מה שאתה צריך זה להגיד לו שאתה לא בקטע - וזהו. No harm done

emptiness

New member
אני הייתי לוקח את זה כמחמאה

אם אתה חושש שאתה נתפס כהומו בעיניי אחרים, דעתי היא כי אתה יכול להסיר דאגה מליבך. לדעתי אין קשר בין רמת הגבריות שלך לבין המקרה שקרה לך. אני לא חושב שכשגבר מתחיל איתך, זה בגלל שהוא "קולט" עליך משהו. יש כאלה שפשוט מגששים ובודקים, גם אם אין להם שום מושג אם אתה בעניין או לא. כמו שבחור יימשך לבחורה וינסה להתחיל איתה, כך גם כאן. אני חושב שזה מאוד מחמיא אם מישהו נמשך אליך ומעוניין להתחבר איתך, גם אם זה גבר.

נראה שהגדרת את הבעיה באופן לא נכון

אתה לא מתלבט בנטייתך המינית לפי דברייך, אבל נשמע שאולי יש לך נקודה רכה שנלחצה בשם "הרגשתי לא מספיק גברי", שעליה התפתחה ההומופוביה של "עצבן אותי שהתחיל איתי אלטון ג'ון". במקרה כזה העסק הוא לא בינו לבינך, אלא בינך לבין נורמות חברתיות (של מה "מספיק גברי") או בינך לבינך. מה דעתך?

fighter21

New member
יש כל מיני סוגים גברים

יש גברים סטרייטים לוחמים בשייטת, ויש גברים סטרייטים משוררים, אמנים. יש נשים שנמשכות לטיפוס א', ויש נשים שנמשכות לטיפוס ב'. אף אחד לא הגדיר מה יותר גבר.. אני אישית לא ממש אוהב שמתחילים איתי ג'ורג' מייקלים, אני מעדיף שבחורות יתחילו איתי

תקשיב רגע לעצמך

להגיד "אלטון ג'ונים" או "ג'ורג' מייקלים" זו בחירת מילים שמרמזת על אי נוחות רבה מצדך. אי נוחות יכולה לבוא רק היכן שאתה לא בטוח. אדם שמרגיש בטוח במי שהוא ובמיניותו, ממש לא מזיז לו מי אומר לו מה. מספיק לו שהוא יודע מי הוא ומה הוא. מחוות של אחרים והבחירות שלהם לא משפיעות עליו.

emptiness

New member
לדעתי הכינויים לא בהכרח מרמזים

על בטחונו של fighter21 בשאלת זהותו המינית. אני בהחלט מסכים שהוא מרגיש לא בנוח עם כל העניין, אבל לפי הודעתו נשמע שהוא בטוח בזהותו המינית והוא אף חזר והדגיש זאת מספר פעמים. אני חושב שמחוות ובחירות של אחרים משפיעות על בני אדם בקלות, ויכולות להביא לתגובה אלימה מצידם, וזאת לאו דווקא מפאת חוסר בטחון. לא חסרות סיבות.

fighter21

New member
שאלה

אם אני רואה איבר מין של אישה ועומד לי, וכאשר אני רואה איבר מין של גבר לא עומד לי, זה אומר שאני גיי? לעומת זאת, אם אני קורא לגייז- ג'ורג' מייקלים, זה כנראה בטוח מעיד שאני גיי.. חחח, אחח.. הפסיכולוגים.. שיהיו בריאים..

הכל בסדר איתך?

מי דיבר בכלל על סקס? ממש לא משנה מתי עומד לך ועם מי. מדובר על תפיסת הגבריות שלך בפני עצמך שכל כך קל לאיים עליה שאתה חייב לכנות אנשים בעלי נטיות אחרות משלך בשמות משפילים רק כדי להרגיש [בעיני עצמך] קצת יותר חזק. אין שום צורך להשפיל אחרים אם הם שונים ממך. רק להגיד להם שאתה לא בקטע. בנחת. לא יקרה לך כלום אם מישהו שונה ממך רוצה את קרבתך. אתה לא רוצה את קרבתו - תגיד לו. אל תשפיל אתו.

fighter21

New member
והכל בסדר אצלך?

זה לא משפיל אף אחד, זה חוש הומור.. ראית פעם סטנד אפ? אל תקחי כל דבר למקום כל כך קיצוני.. אולי בעצם הבעיה היא אצלך? אולי את רואה צורך לאתר בעיות אצל אנשים אחרים כדי להרגיש יותר טוב לגביי עצמך?

fighter21

New member
חחחח

יעל את נורא כבדה.. זה פשוט מעיד על עודף חוש הומור שאני ניחן בו.. יורם יובלית שכמותך..

אוקיי

ואתה חשבת שפורום ליעוץ פסיכולוגי זה פורום דאחקות? הומור טוב זה הומור שמגיע במקום ובזמן. פה לא היה המקום ולא הזמן.

fighter21

New member
ואולי כן?

יש סדנאות צחוק שמטרתן ליצור צחוק, גם בזמנים קשים, ולהסתכל על החיים בהומור ובחיוך
אולי גם לך לא יזיק...

בהחלט ניתן להבין את תחושתך הלא נעימה / מוזרה.

בשונה מקודמי,אך טבעי שגבר סטרייט לא יפיק חיזוק למיניותו במיקרה כזה.תחושתו בהחלט יכולה להיות : רגע,גייז נמשך אלי,כלומר,אני מוצא חן בעיניו,כלומר,משהו בי מושך אותו... ניתן כמובן לבוא ולומר,הרי זה היה בעיני / ראשו של הגייז,אז מה יש לך לחוש לא נעים או טוב.אז איני מסכים עם דעה / גישה זו,כי כן ניתן להיות מופתעים,להרגיש דחייה מתחושת הגבר הנימשך,ובכלל - תחושה של -זה לא מתאים לי מה שקרה,זה דוחה אותי . עם תחושתך הפנימית,אישית ,גברית - אני מסכים.

למעלה