נטושית יקירתי שלום

yottami

New member
נטושית יקירתי שלום

קראתי את המסר שלך ואין לי מושג איך משיבים שם....אז כך.....כדי שתכלת לא יצא פנס בהיר כדאי לעדן אותו עם צללית כסופה אפורה מתחת...כלומר אחרי ששמת מייק אפ על העין קחי צללית כסופה אפורה ומרחי על גלגל העיין ומעלה פזרי בעדינות צללית תכלת או באבקה או בדחוס...בעדינות כמובן ואז זה מעדן את התכלת...בקשר לשימר של שו אמורה הוא לא משהו הוא דביק מאד ולא מבריק מספיק...היות אני רואה שאתה אוהבת דברים טובים אני ממליץ על השימר של איל מקיאג' שהוא מעוללללללה ...וכל שימר אחר ניתן לעדן עי פידור בפודריה ריקה מפודרה בעדינות וזה משקיט קצת את הברק....אם לא נראה לך בכל זאת לכי על אבקה מבריקה או הכי יפה צללית SUN GLOW של איל מקיאג' זוהי צללית מדהימה בגוון פיץ שמתאימה לכל הצבעים בעולם כלומר ניטרלית ושימושית מאד...ניתן בעזרת האצבע בעדינות למרוח על עצם הלחי וזה נותן ברק עדין ויפה אפילו יותר מזה של השימר ...אז מקווה שעזרתי לך....יותם המאפר

נטושית

New member
יותמוש......תודה רבה! כנס!

תראה אני גרה במבשרת (זה ליד י-ם), והייתי לפני יומיים בת"א, ככה שאין סיכוי שעד מסיבת הסיום שלי אני אהיה שם שוב... הייתי היום בקניון מלחה, ויש שם חנות איפור שקוראים לה TALY ויש להם אחלה איפור ובעיקר מברשות מעולות-אז קניתי לי מברשת שמצויינת להצללות ולמראה מעושן, והיא גם דו-צדדית מצד 1 בגודל בינוני, והצד השני דק ומיועד בשביל הדקויות הקטנות.... קיצר ניסיתי לי את המברשת והיא פשוט עושה את כל העבודה-היא מעולה!!! עשיתי מין מראה מעושן ויצא ממש יפה! ( טוב חסר לזה שלא-היא עלתה 90 שקל...). בקשר לשליחת מסר-נגיד שקיבלת ממני מסר בפרטי-אז אתה יוצא מהמסר עצמו ומגיע למקום שעליו לחצת כדי להיכנס למסר ששלחתי לך-ואז אתה לוחץ על השם שלי ומצד ימין מופיע "הוסף מסר" ומתחתיו "הוסף לרשימת הכתובות", קיצר תכנס להוסף מסר-ואז אתה כבר תראה שאתה פשוט יכול להוסיף מסר... דרך נוספת להיכנס להודעה שכתבתי בפורום, ואז כתוב לך למטה "מסר למחבר/ת" כנס לזה ופשוט תכתוב את המסר... מקווה שעזרתי...!!! שלח לי מסר כדי שאראה שזה בסדר.... אה, ובקשר למסיבה- החלטתי סופית על צבעים כסופים/סגולים (אני פשוט יעשה איתם את מה שכתבת לי לעשות עם התכלת.....זה יצא בסדר?) חוצמזה, אם עדיין לא אמרתי-תודה רבה!!!

yottami

New member
עלא דבר..... כשאני יהיה בירושליים

בעוד 10 שנים אולי אני באמת ילך לחנות הזו שמעתי שיש שם דברים טובים... בקשר למברשת...אם היא טובה ונוח לך איתה אז סבבה זה עושה את אותה עבודה זה בטוח..לגבי התכלת..זה היה בסך הכל המלצה אני בכלל לא בטוח שזה מתאים לך במיוחד אם יש לך עיניים ירוקות, תכלת זה צבע קריטי כי למרות שהוא יכול להראות עדין מאד יש לו המון דומננטיות כיון שהוא לא נחשב מהגוונים החמים כגון חומים שנראים טבעיים...מה שכן בכל גוון אחר שתבחרי תוכלי להוסיף עוד צללית טורכיז זוהרת בעדינות מתחת לעין גם אם זה בחומים..מה שזה עושה זה זורק צבע מעניין בתוך העין ומוחק את ה"שעמום" של החומים או הסגולים....וכל זה בשניה....אם תהיה בת"א תקני אותה היא של בועז שטיין ומספרה D29 היא תורכיז יפה מאד שהולכת עם כל צבע...כלומר אם התאפרת בכל צבע שהוא את יכולה לקחת מברשת דקה ו"לזרוק טיפה צבע בקו התחתון של הריסים בעדינות וזה מראה ממש מיוחד ומעלף....נסי שלך יותם

נטושית

New member
אוקיי ניסיתי ויצא ממש מדהים!!!

למעלה השתמשתי בגוונים סגולים, ולמטה (כפי שייעצת..)מרחתי פס דק בצבע טורקיז-ויצא ממש יפה!!! לפי דעתך כדאי לשים בתוך העין עיפרון שחור או כחול כהה? או שבגלל הפס הטורקיז כדאי לוותר על עיפרון בתוך העין?

אדווה 18

New member
סליחה שאני מתערבת אבל ...

כשהוא קורא את המסר ששלחת לו למטה ממש בסוף המכתב רשום לו :"תגובה" הוא לוחץ עליה וככה זה מאפשר לו לענות על המסר המבוקש... רק רציתי לתת שיטה יותר קלה ... בהצלחה

נטושית

New member
כן אבל כשלוחצים על זה מופיעה שוב

ההודעה-ככה לפחות קרא לי,אני אנסה שוב...תודה!

yottami

New member
נטושית ...תראי, אני לא יודע מה מבנה

העין שלך.אם היא רגילה ולא קטנה בצורה קיצונית את יכולה בהחלט לשלב עיפרון כחול כהה זה יותר יפה משחור זה פשוט יותר מעניין...

yottami

New member
בקשר לתורכיז...כנסי

תראי בכל מקרה עיפרון זה דבר יפה מאד וחיוני מאד וזה לא מפריע לתורכיז זה בסך הכל מסמן את העין וזה ממולץ מאד.....בהצלחה

אדווה 18

New member
נכון מאמי אבל אז זה מראה לך את ה

הסימן של כתיב של העכבר ... את יודת למה אני מתכוונת ? בכל פעם שאת רושמת הוא מופיע לך כשאת מזיזה את העכבר ... בכל אופן יש לך כזה================== ואז מעליו את לוחצת עם העכבר ומתחילה לרשום.. אויייש זה קצת קשה להסביר... יש לי רעיון אני ארשום לך מסר ואסביר לך דרכו יהיה לי יותר קל

אדווה 18

New member
אוייי למה זה היצא כל כך הרבה פעמים?

אחרי הכל לחצתי רק פעם אחת ... המחשב שלי השתגע...

למעלה