נטורופת לילדים

נטורופת לילדים

בני בנן השנתיים סובל מאטמה של העור כמעט מיום הוולדו. נמאס לנו להשתמש בכל המשחות והסטרואידים שלא ממש עוזרים ורק גורמים נזק בטווח הארוך. אנחנו מחפשיפ נטורופת באזור המרכז שמתמחה בילדים ויוכל להמליץ על תזונה נכונה ותרופות טבעיות. מישהו יוכל לעזור בהמלצה? תודה

yoelnd

New member
התמחות??

היי אם יש מטפל שהוא מתמחה בבעיה מסויימת או לא מטפל הוליסטי - דעתי האישית! אני כמטפל בנטורופתיה מטפל בכל הבעיות ובכל הגילאים - זה ענין של גישה לילדים ועניין בדרכי העבודה. בהצלחה!

לא צריך לכעוס. אני לא מחפשת מישהו שמטפל רק

במחלה הזאת, אלא מישהו שמתמצא בילדים, כי בכל זאת ילד הוא לא מבוגר, ויש דברים אחרים שמותר/אסור לתת לו, ולכן חשוב לי שזה יהיה מישהו עם ניסיון וידע בתחום.

yoelnd

New member
כועס? - זועם?

היי ממש לא!!!! אם נדייק במה שכתבת: "אנחנו מחפשיפ נטורופת באזור המרכז שמתמחה בילדים ויוכל להמליץ על תזונה נכונה ותרופות טבעיות" , אז אני לא מחפש דקויות אי מחפש עיקרון והוא פשוט: נטורופת שמטפל בכולם כמו שהומאופט יטפל בכולם! בראיה הוליסטית ולא בספציפיות, וכפי שציינתי, זה עניין של גישה . בהצלחה! http://www.medportal.co.il/DocDetails.asp?&CategoryID=&SectionVar=2&SubSectionVar=75&AreaVar=2&DocNameStr=&DocID=54

אדומה2

New member
את לא צריכה להתנצל

אני חושבת שאת צודקת לחלוטין. ילדים הם לא מבוגרים, ומי שמטפל בילדים צריך לדעת מה הוא עושה. התמחות אינה מילה גסה והיא אינה נמצאת בבעלות הרפואה המערבית. התמחות רק מעידה על כך שבמגוון הגדול שיש, המטפל הספציפי בחר להעמיק את הידע שלו ומקבל יותר מטופלים שהם- למשל במקרה זה- ילדים. זה לא הופך את המטפל למטפל פחות טוב, זה לא הופך את המטפל למישהו שאינו נותן את הטיפול השלם לגוף ולנפש. בעיניי זה דווקא מעיד על רצינות של מטפל, ועל עוד כמה דברים חיוביים.

0 אור 0

New member
אמנם יש משהו בדבריך אך צריך לזכור

שבניגוד לרפואה המערבית, אין התמחות אמיתית מאושרת כזו, ולכן, בבחירה של מטפל שמצהיר על עצמו כך בלבד, היא עלולה לפספס מטפלים מצויינים שעוסקים גם בילדים גם במבוגרים ואולי אפילו ברמה יותר גבוהה. למשל בתחום של עיסוי - היום יש מטפים שעוברים סדנה של יום אחד או 4 ומקבלים תעודה של התמחות לתינוקות או נשים הרות. כשאני למדתי זה היה חלק מהקורס (הקורסים גם היו קצת יותר ארוכים מהיום), אז אין לי תעודה מיוחדת אבל יש לי מספיק ידע - אז נכון שלא עיסיתי תינוק בזמן או מאז שלמדתי (חוץ מהנכדים שלי קצת) ואני לא אלך להעביר סדנאות בנושא, אבל יש לי תחושה שהידע והנסיון שלי בעיסוי נשים הרות קצת יותר גבוה ממקבלי התעודות למיניהן. בתחומי עומק כמו רפלקסולוגיה או רפואה סינית, גם אני וגם כל אלו שאני מכירה מקבלים את כל הגילאים- לא מכירה אף אחד שלא מטפל גם בילדים.

אדומה2

New member
בוקר טוב

ראשית, זה שאין תואר או משהו פורמלי כמו תואר וכיו"ב, זה עדיין לא אומר שהמטפל שהתמחה נניח בילדים (לצורך העניין), לא למד שנת התמחות אחת לפחות בתחום הספציפי, לא עשה צפיות X שעות כפי שיש היום במרבית ההתמחויות בתחום הרפואה הסינית ועוד. השאלה המקורית היא בדיוק מה שצריך לשאול, אין בזה שום פסול. כשאנשים לא שואלים- באים אליהם בטענות, כשהם כן שואלים- באים אליהם בטענות. הנחת היסוד צריכה להיות שאנשים שואלים כי הם לא יודעים, ועל כן יש מקום לתת תשובה מנומקת, לא "להיעלב" או לכעוס, פשוט להסביר וזה הכל. זה מצוין שאנשים שואלים ומתעניינים ופתוחים לסוג אחר של רפואה מאשר *רק* הרפואה המערבית, לא?

0 אור 0

New member
אני לא זו שכועסת או נעלבת או באה בטענות

רק חוששת שאם מחפשים את הכותרת של ההתמחות בילדים עלולים לפספס מטפל טוב, אם כי אני מבינה מדבריו של איזק שאני טועה לגבי הרפואה הסינית והטוינא - בשונה מרפלקסולוגיה, שם כן יש חשיבות להתמחות הספציפית.

../images/Emo45.gifמסכימה עם הדברים

אם יהיו לי ילדים, לא הייתי רוצה ללכת איתם למטפל שאולי למד את הנושא אבל מעודו לא טיפל בילדים. לגיטימי לבקש המלצה על מטפל שמבין ושיש לו נסיון בטיפול בילדים. אז היא כתבה "מתמחה", זה רק עניין של סמנטיקה. בינתיים אני מקווה שהיא קיבלה המלצות למטפלים טובים שמבינים בטיפול בילדים.

izackv

New member
ברפואה סינית יש הבדל משמעותי בין טיפול בילדים

לבין טיפול במבוגרים. בטווינא כל סכמת הטיפול שונה (כולל התנועות) ולכן צריך התמחות נוספת. אני מסכים כמובן שתעודת מעבר קורס חד יומי בנושא "טיפול ב..." רחוקה מאוד מההגדרה של "התמחות" ומסכים שאי אפשר באמת לזהות על פי ההגדרות שמטפלים מגדירים את עצמם מי בדיוק יהיה הכי מתאים לטפל בבעיה מסויימת. השימוש בתארים של "מומחה", "בכיר", "מאסטר", "מוסמך" הוא אחד הנושאים הבעייתים יותר ברפואה משלימה. ולכן, כנראה שאין תחליף אמיתי להמלצות ולמזל

tudu

New member
את יכולה להתרשם בעצמך

לגבי הטיפול בילדים - יש חשיבו גם בצד של הגישה.. התשובה הלא נעימה הזו שקיבלת, לא משדרת 'יחס לילדים' שלפעמים רוצים הסבר ומגע ידידותי יותר. הומאופתית קלאסית - תוכלי לראות בלינק המצורף.

למעלה