נטורופתים מתחילים

נטורופתים מתחילים

שלום לכולם אני מעוניינת לפתוח קבוצה של נטורופתים שבתחילת דרכם (שנה ראשונה או שנייה לאחר הלימודים) שמקבלים כבר מטופלים על מנת ליצור קבוצת דיון אינטימית שבה נוכל לדון על המקרים שמופיעים בקליניקה שלנו ועל דרכי הטיפול, נחשף לעוד מקרים של המטפלים האחרים ונוכל להגדיל את הבנתנו בתחום ונסיוננו. חשבתי על קבוצה של עד 6 נטורופתים מאזור המרכז והשפלה שנפגש בין פעם לפעמיים בחודש בימים קבועים מראש למפגש של כשעתיים, כל פעם אפשר להיפגש באזור שיותר קרוב לחבר קבוצה אחר על מנת שיהיה נוח לכולם. אז מי שמעוניין מוזמן לשלוח אליי מייל עם הפרטים שלו ואני אצור עימו קשר [email protected] המון תודה ושיהיה לכולם בהצלחה
אפרת

0 אור 0

New member
רבים כאן מטפלים ותיקים

ואולי מי שבתחילת דרכו, לא מתאים לו מפגש כזה כמו שאת מציעה או האיזור. חלקנו,אגב, מתייעצים פה בפורום (כמובן תוך הסתרת פרטים אישיים ) וזה מאד מפרה, דוקא בגלל שיש פה מטפלים בשיטות שונות, מאסכולות שונות, ועם גישות שונות.

ההתייעצויות על גבי הפורום הם טובים

אבל אין על משהו קבוצתי ודינאמי שצריך לעלות כל מיני גישות בע"פ ולא על הכתוב. אני מאמינה שמי שזה מתאים לו וחפץ באמת בלמידה, בדיוק בגלל שזו תחילת הקריירה שלנו אז זה מעולה ויהיה לו לעזר רב. (אזור המרכז והשפלה, אני חושבת שפה זו המסה של המטפלים, לא?) דרך אגב לא חייב להיות תיק מטופל חדש כל פעם/כל מפגש, מספיק שלאחד יש ודנים רק באחד באותו יום, אפשר גם לעלות מקרים מהסטאג' רק לשם ההפרייה המחשבתית. ממתינה לכם הנטורופתים גם אלו שקוראים בסתר... שבוע טוב אפרת

0 אור 0

New member
אני מאחלת לך הצלחה במיזם

אין לי ספק שהתייעצות מקצועית ותמיכה הדדית זה חשוב מאד,

למעלה