נטורופתיה?

AyalaKlein

New member
נטורופתיה?

שלום לכולם! החלטתי שהשנה אני מתחילה ללמוד. תחום הרפואה המשלימה מאוד מעניין אותי.. אני מאוד מתחברת לכל הידע והתרבות שעומדת מאחורי שיטות הרפואה האלה. חשבתי על נטורופתיה. והשאלות שלי הן כאלה: האם קיימים לימודי נטורופתיה בישראל, ואם כן באילו מתכונות? והשאלה החשובה באמת, מה עושים עם זה אחרי הלימודים? מהם הסיכויים להשתלב בשוק העבודה? ובאילו תפקידים? תודה... איילת.

0 אור 0

New member
לימודי נטורופתיה

במרבית בתי הספר לרפואה משלימה קיים מסלול נטורופתיה, נדמה לי 4 שנים - את מוזמנת לחפש בכל אתר לימודים, וכן לפי מילת החיפוש רפואה משלימה ו/או נטורופתיה ו/או לפי שמות בתי הספר המובילים ותקבלי את כל המסלולים ותוכניות הלימוד כדאי לחפש במאמרי הפורום טיפים לגבי אך בוחרים את מקום הלימודים הנכון מתוך שלל האפשרויות

galbrickman

New member
תחום הנטורופתיה בארץ

תופס תאוצה בקצב מהיר מאוד ממש בלי ששמים לב... חדרי כושר מעסיקים יועצי תזונה הוליסטית חברות תוספי מזון מעסיקות נטורופתים בתפקידי שיווק, פיתוח וניהול יזמים מקימים עסקים חדשים – תכשירים צמחיים, מוצרי קוסמטיקה טבעית, מזון אורגני בקיצור לא חסר. בקשר למוסד הלימודים, באופן אישי, אני לא הייתי מתפשרת בנושא הזה.. בתי הספר הפרטיים לוקים באוירת שנטי בנטי שכזאת.. בסמינר הקיבוצים למשל (חברה שלי לומדת שם) הלימודים הם אקדמאים לכל דבר.. כשבסופם זוכים לתואר אקדמאי לכל דבר.\ אם כבר ללמוד, אז ללמוד. ולא לעשות איזו סדנת שנטי במדבר..

Todress24

New member
לא רק אקדמיה

לדעתי מעבר לרמה האקדמאית של מוסד הלימודים חשוב גם ההוואי מה שבין הספר משדר והתחושה שהוא נותן משפיעים מאוד על הסטודנטים וההישגים שלהם כשאתה בוחר מוסד לימודים, תשאל את עצמך את השאלה 'האם זה מקום שהייתי שמח לקום בבוקר ולהתחיל שם את היום שלי?' אני מצרף לך סירטון קצר מסיבת חורף אדירה שהתקיימה בסמינר הקיבוצים.. היה אדיר!

0 אור 0

New member
שתי הערות

א. הפרסומת אסורה בפורום הזה - אז אני מבקשת לא להפציץ אותו - פאילו אם מדובר במוסד מכובד כמו סמינר הקיבוצים ב. אין בשום מקום בארץ, כולל שם, תואר אקדמאי בנטורופתיה. ישנם מספר מוסדות אקדמיים שנותנים במסגרת לימודי התעודה שלהם בית ספר לרפואה משלימה, ושינם שמתחברים לקולג' בחו"ל, אבל בגדול התחום עדיין לא זכה להכרה אקדמית, למרות שיצא חוק שדוחף בכיוון - אבל הדרך עוד ארוכה עד שיהיותארים מוכרים.

למעלה