נטומן

חברה25

New member
נטומן

אני לא מבינה...היינו אצל הרופאה בבלינסון והיא נתנה לנו מירשם של נטומן אבל הרופאת משפחה אומרת שהיא לא מכירה את התרופה הזו והיא לא יכולה לתת אותה מישהו נתקל בבעיה כזו??

הלנה

New member
ניטומן

מישהי הזכירה אותו לפני כמה ימים. לפי מה שהבנתי זאת תרופה חדשה בארץ והיא לא בסל הבריאות ולכן הרופאה שלך לא מכירה אותה. אם יש לך מרשם מהרופאה בבלינסון תוכלו לרכוש אותה באופן פרטי.

שחר1983

New member
כמו שכבר עניתי לך מקודם

הניטומן (NITUMAN) או החומר הפעיל שבה TETRABENAZINE אינה מוכרת בסל הבריאות.עלייך לקנות אותה פרטי .(ז"א קופסה של 112 כדורים במחיר של 1147 ש"ח). בכל מקרה משהו שלא ידעתי הוא שאפשר להגיש בקשה לוועדת חריגים,אני לא ניסיתי עדיין ואני לא בקיאה בתהליך,בכל מקרה זה לא במיידי זה לוקח זמן,קחי בחשבון שבמינון שאני נמצאת בו (50 מ"ג ליום=2 כדורים ביום) קופסה כזו של 112 כדורים מספיקה לקצת יותר מחודשיים...זה הרבה כסף... תנסו לפתוח בתהליך של הוועדה אבל כדאי שבינתיים תתחילו עם זה על מנת שתדעו שזה אכן עוזר לו ושלא יהיה מצב שהם לא מאשרים בגלל חוסר וודאות לגבי ההשפעה של התרופה.. בהצלחה, שחר

שחר1983

New member
שכחתי לציין

את התרופה אי אפשר להזמין בכל מקום,יש בתי מרקחת מסויימים שרשאיים לייבא אותה.. אני לוקחת אותה מבית מרקחת "שור טבצניק" במרכז שרונה-צומת כפר סבא,רעננה. בכל מקרה הרופאה שלך צריכה למלא טופס מסויים אם אני לא טועה 29ג ורק כך תוכלי לייבא ולקבל את התרופה, הרופא משפחה לפי דעתי לא רשאי למלא תא הטופס אלא רק רופא מומחה,במקרה זה נויורולוג (זו תרופה לחלוטין נוירולוגית). שחר

אני חושב שהזכרתי את התרופה הזאת!!!!

אני חושב שהזכרתי את התרופה הזאת לפני כשנתיים בפורום.זו תרופה חדשה שקיימת באנגליה ובארה"ב.נדמה לי \אלין של הים כתבה על התרופה הזו לפני כשנה. לא הכניסו אותה לסל הבריאות לפי דעתי.

הלנה

New member
נכון, משה זאת התרופה

שאלין היתה אמורה לקבל מאנגליה (מצאתי את ההודעה שלה כשעשיתי חיפוש להושעה הקודמת שהזכרתי).

למעלה