נטול השכלה בכלל.....

וולוול

New member
נטול השכלה בכלל.....

טוב, אז לאחר שלא מלאתם אחר בקשתה של אפי `היקרה` ולא הבהרתם לי את כללי הפורום, תאלצו להאזין לצרותי סתם ככה..... אז ככה, אני בחור חרדי בסביבות גיל ה20 שמת להתאהב במישהי אבל כיון שאני חרדי זה לא מתאפשר אלא אם כן אני רוצה להתחתן עכשיו שזה ממש לא מתאים לי...... ואל תסתכלו על זה ככה, כאילו, אה... זה כל הבעיות שלך... כי אני טיפוס נורא רגיש וכו` ואני פשוט חייב חייב חייב חברה. צרה מספיק גדולה???

גנגי

New member
כן.

רק לא הבנתי מה הקשר בין הכותרת לתוכן, אבל לא חשוב. מי מפריע לך להתאהב? אני מבינה מי מפריע לך לממש את ההתאהבות-שטרם-היתה, אבל מי מפריע לך להתאהב? ולמה התאהבות חייבת להיגמר בנישואים? תתאהב, למשל, בבחורה לא חרדית, ואז זה לא ייגמר דווקא בנישואים.

וולוול

New member
הגיון

ברעיון את צודקת וזה מה שעשיתי בעבר, אבל הבעיה היא שזה תמיד מתפוצץ איפה שהוא די בהתחלה בגלל הגבלים שיש לי בגלל החרדיות שלי, ולפעמים זה אפילו לא הגבלים אלא חוסר ידע כמו למשל מסיבות או כל מיני קטעים אחרים שאני ממש לא מכיר ולא כל אחת מוכנה להיות המורה שלי... אני צריך לקצר עכשיו. אני טס ל3 ימים וחוזר. להתראות. (והכותרת היא בקשר לזה שאינני יודע את כללי הפורום...;))

לאן טס?

בחזור (וזה כבר כן קשור לכללי הפורום), אנא שלשל את הפאקטים של המרלבורו לייטס (שקנית מראש, למטרה זו, בדיוטי פרי) לתיבת המסרים של אפי (היקרה). לא כל כך הבנתי - חרדי? אתה מחפש אהבה (עם אופציה לנישואין) או בת זוג [קבועה] לבילוי? מה זה "מסיבות או כל מיני קטעים אחרים"? מה המטרה? מה אתה אוהב/רוצה לעשות? למה זה צריך להיות דווקא עם אהובה? >מבולבלת<

גנגי

New member
נו, באמת, תבשיל,

זה לא ברור? הוא מחפש אהבה. לא למטרות נישואין; פשוט מישהי לאהוב, בשביל הנשמה. כזאת שמרעידה את הברכיים. וכל עניין המסיבות זה בגלל שהוא לא יוצא עם חרדיות, הלא, ולכן אם הוא מתאהב בחילונית, נניח, העולם שלה זר לו והפער הזה יוצר פער תקשורת - הוא מרגיש כמו תלמיד בכיתה א' ולא מצליח במצב כזה לייצב מערכת יחסים.

שניה. בואי נתאם הגדרות.

אהבה, לדעתי, זה מישהו ש"הייתי מתחתנת אתו, אילו הייתי בענין של ילדים עכשיו". בן זוג למטרות אחרות זה לא אהבה (גם אם זה מרעיד את הברכיים). ושאלתי במילים אחרות: מחפש משהו לנשמה או לכיף?

גנגי

New member
עד כאן.

אני לגמרי לא מסכימה איתך. בחברה שבה הוא חי, חתונה ואהבה לא בהכרח הולכים ביחד. עם זאת, הוא רוצה אהבה. לא מגיע לו? ואגב, גם בחברה שבה אנחנו חיות אפשר לאהוב מישהו מאוד ולדעת שזה בלתי אפשרי לעולם שנתחתן איתו. לא קרה לך מעולם? תמיד ייחסת את הפיק-ברכיים רק לתשוקה מינית? ולשאלתך האחרונה - אהבה וכיף - מה ההבדל? את מדברת על אהבה או מין? הוא הגדיר את זה "אהבה" ואני מקבלת את ההגדרה.

D o r o t h y

New member
אני מתנצלת אם אני מבינה לא נכון

אבל נשמע לי שאתה מחפש לך ידידה ליחסים לא מחייבים, אולי גם לסקס. אני לא חושבת שיש רע בכך, אלא שלפי מיטב הבנתי, סוג כזה של יחסים לא עולה בקנה אחד עם אורח החיים שלך. יש לך כמה ברירות - אחת - לוותר על אורח החיים החרדי (קל להגיד וקשה מאד לעשות) שניה - להמשיך לנסות למצוא לך חברה/ידידה או איך שלא תקרא לזה, במסגרת שאתה חי בה כרגע (כמו שהנסיון שלך מראה, זה לא פשוט כלל) שלישית - לדבוק באורח החיים שבחרת ולהתאפק עד שתמצא לך בחורה ל שידוך. בכל מקרה, אין פתרון פשוט לבעיה שלך.

למעלה