נטויז´ן

fireman

New member
לא צריך שום בית משפט

תוריד על האחראי שם קצת צעקות בטלפון והוא יתחיל לרקוד לפי החליל שלך! מניסיון אישי שלי עם מקרה זהה לחלוטין תתעקש על הכסף שלך ותקבל אותו!

נטויז´ן

תופעה! הייתי מחובר לחברת נטויז´ן כמה שנים מאוד מרוצה מהשרות הטוב, אדיב ומהיר שהם נותנים אני לא מדבר על מהירות הקו רק על היחס האישי לאחרונה התחברתי לקן ADSL והמשכתי איתם לאחר זמן קצר גיליתי כי יש הרבה ניתוקים וגם מהירות הגלישה לא מי יודע מה. חיפשתי ספקים אחרים וגיליתי גם כי המחיר שאני משלם מאוד גבוהה יש חברה אחרת שהציע לי גלישה בפחות מחצי המחיר ניסיתי את החברה השניה, מצא חן בעיני, הודעתי לנטויז´ן על רצוני להפסיק את ההתחברות אליהם כרגיל נענתי באדיבות ובביצוע מהיר לאחר זמן קצר התקשר אלי איש מכירות של נטויז´ן והציע לי להתחבר שנית בחינם למשך חודש, הבטיח שעשו שיפורים והגלישה יותר טובה ומהירה. אם זה ימצא חן בעינך תמשיך, ואם לא אז לא מה אכפת לך? הסכמתי לסידור, גלשתי במקביל עם שתי החברות האמת שלא ראיתי שום שיפור, המצב נשאר כפי שהיה. אני לתומי חשבתי שאנותק בתום חודש הניסיון לא התקשרתי אליהם כדי להודיע שאני לא ממשיך את המנוי כל זה קרה לפני ארבעה חודשים ורק החודש שמתי לב כי בחשבון כרטיס האשראי מופיע לי חיוב לנטויז´ן. הרמתי עליהם טלפון לברר את הענין, אמרו לי "כן אנחנו רואים את כל הסיפור, אבל במבצע הזה היית צריך לבקש ניתוק, אנחנו לא מפסיקים מנוי על דעתנו" ממש חמוד! איש מכירות מספר דבר אחד, והחברה פועלת לגמרי אחרת ומי נדפק? המנוי שלא בודק כל דבר בציציות אז שתי מסקנות: * ארוחות חינם מאוד מסוכנות * חברות שיש להן את מספר האשראי שלך מאוד מסוכנות

למעלה