נטוויז'ן החדש של גיתם

נטוויז'ן החדש של גיתם

קרדיטים: משנה למנכ"ל: מיכל דבורצקי סמנכ"ל קריאייטיב- גיא בר מנהל קריאייטיב- ערן ברקן צוות קריאייטיב: יעל יעקב, רביד קופרברג. מנהלת הפקה: ליאת משה מפיקה: קארין סבג. מנהל לקוחות : אייל בלכמן פלנינג: לילי אהרון. תקציבאות: נעם גכטמן ואורית אורן. מדיה: ליאת בקייר, עדית מסס.

johny_abola

New member
חלש מאוד

לא אומר כלום. לא ברור מה רוצים מאיתנו. אין אסט'. אין תועלת. אין מסר. 10 שנים אחורה.

קולמוס

New member
חלש וחסר קונספט

אם היתה לי יד כזאת הכי טוב שאפשר להשתמש בה זה לקחת דברים רותחים מבלי לקבל כוויה. מה זה השטויות האלו?!

10יוסי10

New member
תמוה

אם לא הצליחו לפצח את הקונספט והלכו על שורה בנאלית כמו "יש לך יתרון ביד", אז למה לא לתסרט את הסרט כהלכה, שיהיה מצחיק, חכם או מעניין? שנית, לא ברור מה הקשר בין הקונספט החדש (?) לסלוגן של נטויז'ן "נטויז'ן בשבילכם"... מה שנשאר מהסרט זה סיטואציה אחד נחמדה (הראשונה עם הקאובוי), ומוזיקה חביבה שהיא אולי היתרון היחידי שיש לסרט הזה

TIC

New member
מירן, ככה יפה?

לבזבז 30 שניות מהחיים של אדם קשיש?
בגלל שאני מכבד את המשרד שלך, אני לא אכתוב על הפרסומת את מה שאתה בטח חושב עליה. TIC.

צימט

New member
נטויז'ן כבר הרבה זמן בדרך ללא יעד

יצאו למסע ללא יעד או מטרה כבר יותר מידי נטויזן לא פוגעים, לא ממוקדים, אין מסרים, אין שום אסטרטגיה ברורה לא יודע מה רוצים שם ומה מטרות הקמפיין המפוזר הזה.

למעלה