נח"ל ושחקים

winifred

New member
נח"ל ושחקים

חתמתי לנח"ל לפני חודש בערך, אמרו לי שבאחד במאי אני אצטרך לבחור אם ללכת לנח"ל או לתפקיד שאליו התקבלתי. מאז התקשרתי לחיל מודיעין ושאלתי איך החתימה משפיעה לי על שחקים, אמרו לי שם שהתפקיד נשמר לי עד אחרי השנת שירות ואז אני יכולה לחתום ויתור לנח"ל ולהתגייס לשחקים. אבל מאז יצא לי לשאול עוד אנשים ואמרו לי שזה לא נכון, חלקם אמרו שהתפקיד לא נשמר לי בכלל וחלקם אמרו לי שאני אצטרך לעשות רק את הראיון שוב. אני רוצה לדעת מה מהדברים האלה הוא הנכון.

Mighty Moti

New member
לא בהכרח

ידוע עד כמה הצבא שלנו חכם אני לא יודע איך זה עובד על פי כלל אבל אני מכיר מישהו שהתקבל לשחקים ודחה גיוס כדי ללכת לישיבה ואח"כ לא נשמר לו התפקיד והוא נדפק לגמרי... שנת שירות אפשר לעשות גם אחרי הצבא אם זה כ"כ בוער.

dimgold

New member
לא בהכרח

בכנס מיונים הם אמרו שאם אנשים יוצאים לשנת שירות וכד' אז קיימות שתי אופציות: אם הם היו באמצע מיונים הם חוזרים לאותה הנקודה אם הם התבקלו הקבלה שלהם תשקל מחדש מול האוכלוסיה של השנה הבאה. מה שאומר שסיכוי טוב שתשאר בתפקיד אבל קיים סיכוי לא קטן שהוא גם יחכה לך.

winifred

New member
את זה אני יודעת

אבל מה שאמרו לי במודיעין שגרעין נח"ל זה שונה והם שומרים לך את התפקיד בטוח...מה שנראה לי די מוזר ובגלל זה אני בודקת שוב.

Itamarro

New member
נווו דימה

אתה אמרת שמה שמודיעין אמרו לך זה נכון, ואני אמרתי שמה שמודיעין אומרים זה נכון...

למעלה