נח"ל- גבעתי מי יותר מבוקש במנילה- נחל או גבעתי? לאיזה מהם קל יותר להגיע?
A avrasha1 New member 10/8/05 #1 נח"ל- גבעתי מי יותר מבוקש במנילה- נחל או גבעתי? לאיזה מהם קל יותר להגיע?
J jasam New member 10/8/05 #3 נחל יותר מבוקש על פי אכ"א על כל מקום בנחל מתמודדים 3 מלשבים ועל כל מקום בגבעתי 1.2
J jasam New member 10/8/05 #7 משיחה עם ראש אכא האלוף אלעזר שטרן. אלה מילים שהוא אמר וזה על שנתון 2004
J jasam New member 10/8/05 #8 אגב חירמכ זה יחס של 0.9 וגולני ונחל הם מקום ראשון\שני לסירוגין, כל מחזור או שנחל עוקף או שגולני וגבעתי זה שלישי אגב לתותחנים רק שליש רוצים להגיע
אגב חירמכ זה יחס של 0.9 וגולני ונחל הם מקום ראשון\שני לסירוגין, כל מחזור או שנחל עוקף או שגולני וגבעתי זה שלישי אגב לתותחנים רק שליש רוצים להגיע
A avrasha1 New member 10/8/05 #9 כלומר... אני שמתי במנילה נח"ל בעדיפות שנייה ובדירוג 3 מתוך 5, וגבעתי בעדיפות שלישית בדירוג 2. האם הסיכוי שאני אגיע לגבעתי גדול יותר מסיכוי שאני אגיע לנחל?
כלומר... אני שמתי במנילה נח"ל בעדיפות שנייה ובדירוג 3 מתוך 5, וגבעתי בעדיפות שלישית בדירוג 2. האם הסיכוי שאני אגיע לגבעתי גדול יותר מסיכוי שאני אגיע לנחל?
J jasam New member 10/8/05 #10 לא יודע לא רוצה להגיד לך סתם אבל בכלליח נחל יותר מבוקש אם תכתוב על גבעתי 5 ומקום ראשון ראשון בדירוג יש סיכוי טוב שתגיע לשם
לא יודע לא רוצה להגיד לך סתם אבל בכלליח נחל יותר מבוקש אם תכתוב על גבעתי 5 ומקום ראשון ראשון בדירוג יש סיכוי טוב שתגיע לשם