נח בורשטיין

ענתר

New member
נח בורשטיין

בשרשור הקודם, חיפשי את נח בורשטיין, ולא מצאתי אותו. אני ממשיכה לחקור את הנירות שקיבלתי מהארכיון הציוני. כאן אני מצרפת את המכתב של אמו של נח המחפשת אותו. לא ברור לי היכן הם נפרדו בגרמניה. הינו הקלדה של המכתב: אשמח להבין מה כתוב במכתב במקום 3 ה X ששמתי הנני מחפשת משנים את בני נוח בורשטיין נולד בשנת 1930 בעיר קובנה ליטא. בנו של שלמה וזניה בורשטיין. היינו יחד עד 1944 בגטו שבלה, ובפעם האחרונה היינו ביחד בעיר XXX בגרמניה שם נפרדנו. בגלל זה שהוא משוכנע שאני לא נמצאת בחיים יתכן שהא לא מחפש אותי. לא בפעם הראשונה אני פונה למדור שלכם רק אף פעם לא קיבלתי אפילו תשובה שלילית מכם. תודה ושלום נול ז'ניה.

חוה3

Member
קישור למידע על המחנה

כאן. אם תקישי בגוגל את השם Stutthof תקבלי ים של חומר. אותו הדבר לגבי עברית.

כוכה

New member
רבים מיהודי ליטא הובלו לשטוטהוף

בעיקר מהגיטאות בערים הגדולות: קובנה, שבלי, וכו' , בקייץ 1944.

חוה3

Member
תנסי לחפש גם במאגר הכללי

של השואה בג"ג. http://www.jewishgen.org/databases/Holocaust/

ספרן

New member
אמא שלי רשומה ברשימות ביד ושם

יש רשימות מפרוייקט קלראספלד של נשים ששהו בשטוטהוף. גם אמי נמצאת ברשימות. כפי שכתבתי בעבר, יד ושם הכניס את אמי לרשימת הקרבנות בבסיס הנתונים שלו. מה שבטוח שאמא שלי חיה עד היום באריכות ימים ובריאות. באי מייל הם לא הסכימו לשנות את הנתונים, עד שאני אביא "הוכחות". שיהיה. סגולה לאריכות ימים.

ענתר

New member
האם הכוונה שאם אתה מקיש את שם

אמך ביד ושם, אתה מגלה אותה כאחד הקורבנות? אכן סגולה לאריחות ימים קרוב שלי היה שם השנה לכבוד טיקסי הפתיחה, מצא שם את שמו, וכמעט קיבל התקף לב

ענתר

New member
חולון

לאור ההצלחה באיתור כתובות ישנות, ואנשים שגרים שם ז'ניה גרה בשנת 1970 בחולון רחוב שומרון 5 דירה א שם משפחתה אז היה לפי השארתי נול, אשתו של לייזר נול אולי משהו מכיר מישהו שגר שם בעבר

למעלה