נחש- מיועד לכולם :cool:

בבר

New member
נחש- מיועד לכולם :cool:

החלטתי בעקבות המריבות שהיו פה עם אדון גלדיאטור להשאיר שיר די מטומטם ופשוט שכתבתי ברגע שטות . -------------------------------------------------------------------- ------נחש------ נחש עצוב נחש בודד הלך להסתובב ברחובות ת``א יצא לבר הכיר נחשה וזמם משימה לקח הנחש את הנחשה לחוף הנחשושים ושם נולדו להם נחשושים קטנים . --------------------------------------------------------------------- נ.ב: מורני אל תדאגי אני לא אשאיר כאן יותר שירים מהסוג הזה . *גלדיאטור אדוני אפשר לשאול שאלה את המאסטר ? טוב.....נניח שכן <תודה הוד רוממותו> למה אתה נכנס לפורום זה עם כל ההודעות שלך נבזיות ומרושעות כלפיי הקבועים כאן ? כידוע לי : א. במחשב , בימינו אנו יש מ``ס רב של אתרים ופורטלים למינהם ואף אחד לא מכריח אותך להשאר כאן . ב. לדעתי אתה רק מנסה למשוך תשומת לב ועם זה המצב אז מה אנחנו אשמים בבעיה שלך , תפנה לעזרה ממומחים בדבר. ----------------------------------------------------------------- ועכשיו לכולם כדי שכל המלחמה כאן תסתיים במהרה אני קוראת לכם ---------------להתעלם---------------------- מההודעות של גלדיאטור. <הוא לא מבין כלום מההודעות שהשארתם לו עד עכשיו כפי שאני רואה> בתודה מראש, עינב.

למעלה