נחש הכרכן - אלבינו

BabaGee

New member
מצטערים פשוט התחלנו לפנטז

כרכן תירס נחשב יחסית קל לגידול וסלחן יחסית לטעיות מגדל. בטרריום כדאי לשים לו : כלי מים שיוכל להכיל את כולו ושיהיה לו קשה להפוך אותו , את הכלי תשים בצד הקר של הטרריום. 2 מקומות מחבוא , אחד הצד החם והשני בצד הקר. גזע עץ או משהו אחר שיוכל לטפס עליו . כל מיני קישוטים שאתה חושב שבא לך לשים . הטרריום חייב להיות מסוג שאי אפשר לברוח ממנו כי הכרכן הוא נחש ברחן ויוכל לנצל פרצות שלא תעלה על הדעת שהוא יוכל לברוח מהם (לי פעם הכרכנית ברחה דרך חריץ של פחות מסנטימטר במכסה). יש נוחות מסויימת בדלתות הזזה אבל זה לא פרט קריטי. דבר חשוב אחרון. כל דבר שתכניס לטרריום (גזע עץ,קישוטים, מחסות , כלי מים ) חייב לעבור חיטוי בתמיסת מים ואקונומיקה (ביחס של 5% אקונומיקה) ואוורור טוב מהשאריות הריח של התמיסה . את העץ הייתי ממליץ להשאיר בחוץ הרבה יותר זמן כי הוא סופג לתוכו את התמיסה ויקח לו יותר זמן להתאוור. מקווה שעזרתי לך ושאחרים יוסיפו דברים שהשמטתי.

adam1222

New member
תודה רבה..... בקשר למחירים ..

קניתי כרכן לבקן באורך של 60 סנטימטר ב200 שקל אמרו לי שזה מחיר סביר.. האמנם?

naja

New member
בקשר לאקונומיקה.

לא מומלץ להשתמש בה לחיטוי עץ כי היא לא מתנדפת ממנו ואם העץ ירטב האקונומיקה עשוייה לצאת ממנו ולהרעיל את הנחש.

hod22

New member
ממש קל

ממש קל לגדל אותו אתה צריך כלוב עם מד חום או כרית חימום מים טמפרטורה 25-30 כלי מים ובהמשך אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף כל מיני דברים ותתחדש

בחירה נכונה של נחש

נחש מאוד מומלץ למתחילים. אני מצטרף למה שאמר באבבא ורק מציין שכדאי להכניס ענפים או דברים דומים שיתנו לנחש אפשרות למתוח עצמות אבל לא צריך להגזים עם כמות האביזרים שאתה מכניס לטרריום, אחרי הכל צריך לתת לנחש קצת מקום לזחול...

AB15

New member
אדם כנס!!

שלחתי לך הודעה פרטית\מסר.. צור איתי קשר..

AB15

New member
אני יודע אבל..

כבר כמה ימים אני מחכה לתשובה ואין הענות כנגל גם במייל..

למעלה