נחש בירית

lion bar

New member
נחש בירית

אניר וצה לקנות בירית, אבל קשה לי מאוד למצוא מידע עליה ואני לא כל כך רוצה להסתמך על מידע של מוכרים בחנויות כי לא תמדי המניעים שלהם טהורים. לא יזיק לי עם המבינים שבכם יתנו לי קצת מידע כמו גודל של טרריום, מצע, צמחייה (אם צריך), גודל של קערת מים, תכיפות האכלה ועוד דברים שלא הזכרתי ואתם חושבים שהם רלוונטים.

קרין ב

New member
שלום

יש לי בירית יותר משנה. נחש מקסים ונורא פחדן צריך להרגיל אותו לידיים של בני אדם אם אתה רוצה לשחק איתו הרבה. הטרריום לא חייב להיות גדול במיוחד, והמצע יכול להיות אדמה או חתיכות בדים ואתה יכול לשים לו כל מיני דברים להתחבא בהם הם ממש אוהבים את זה. קערת המים- רצוי שהיא תבייה דיי עמוקה חצי עצבע בערך והיא לא צריכה להיות גדולה אבל זה לא קריטי. הנחש אוכל פעם בשבוע 3-4 דגי גופי (דגים קטנטנים תבקש מהמוכר) אתה שם לו אותם במים והוא אוכל. צריך לידאוג למים נקיים ושתמיד יהייה לו מים. ואת הטרריום לנקות כשאתה רואה שהוא מלוכלך. אכשיו גם לי יש שאלה בקשר לבירית(בגלל זה באתי לכאן) השאלה היא אם אפשר להביא לבירית אוכל שהוא לא דגים או משו חי אחר?

קרין ב

New member
אהה.. ושככתי...

בקשר לדגים המספר שלהם טלוי בגודל של הנחש ואם תשים לו יותר מידיי אז הוא פשוט לא יוכאל אותם לא יקרה כלום

AB15

New member
קרין.. יש לי הרגשה שטעית במשהו..

האוכל של הבירית.. אמרת 3-4 דגים בפעם בשבועה. לי היתה בירית וכול יומים היא היתה אוכלת 3 דגי גופי כשהייתה קטנה ולדג זהב אחד גדול בבגרות ואני מזכיר יום כן יום לא. 3-4 דגים בפעם בשבועה זה לא מספיק לדעתי ובקשר לאוכל אחר תנסי דג פילא. לא אצל כולם זה הולך אבל בכול זאת קני חתיכה גדולה ותפרסי לה לקטנים ותני לה.. בהצלחה!

קרין ב

New member
אממ...

הבירית אצלי יותר משנה וככה המוכר בחנות אמר לי להאכיל אותה ולפעמים היא אפילו משאירה אחד למחר. עכשיו לפי מה שאתה אומר אני יתן לה יותר ניראה איך זה הולך. ובקשר לפילא ניסיתי הוא לא אוהב את זה...

AB15

New member
טוב.. בהצלחה

תני לה לאכול כול 3 ימים ותראי איך ילך..

למעלה