היי,
לפני כמה ימים חלמתי שאמא שלי הביאה לי נחש )גווני ירוק/חום ונקודות(
הוא היה בכלוב וברח או משהו כזה
ואני הכנסתי אותו לאיזו קופסה (נראלי שקשורה לאוכל)
והקופסה הייתה בתוך שקית. זוכרת שפחדתי ונגעלתי, אבל עשיתי למרות זאת.
רקע: קודם כל מפחדת מנחשים ונגעלת.
באותו לילה שחלמתי את זה, כמה שעות קודם ישבתי אצל אמא שלי אחרי כשבועיים שלא הייתי אצלה.. כי קלטתי לאחרונה שהיא שואבת ממני אנרגיות. זה תמיד היה, רק שפתאום שמתי לב. אוהבת להתייעץ איתי, אבל יש מחיר לתיוג ה"מדהים" הזה.
אז הפעם היו דברים שבחרתי להתעלם, השתדלתי לנתב את השיחה לכיוונים שאני רוצה, לקצר וללכת באיזשהו שלב. הפעם השתדלתי להיות איתי, להיות קשובה לעצמי, עד מתי אני יכולה להכיל, מבלי לנטוש אותי
הרגשתי פחות מרוקנת ויותר מלאה הפכם כשיצאתי ממנה.
בנוסף, הייתי במפגש עם נשים חדשות, ואמרתי לעצמי אם לא כיף לך את יכולה ללכת. כך היה, כשהגעתי למסקנה שמיציתי, הלכתי.
מתרגלת הצבת גבולות..
תודה מראש
לפני כמה ימים חלמתי שאמא שלי הביאה לי נחש )גווני ירוק/חום ונקודות(
הוא היה בכלוב וברח או משהו כזה
ואני הכנסתי אותו לאיזו קופסה (נראלי שקשורה לאוכל)
והקופסה הייתה בתוך שקית. זוכרת שפחדתי ונגעלתי, אבל עשיתי למרות זאת.
רקע: קודם כל מפחדת מנחשים ונגעלת.
באותו לילה שחלמתי את זה, כמה שעות קודם ישבתי אצל אמא שלי אחרי כשבועיים שלא הייתי אצלה.. כי קלטתי לאחרונה שהיא שואבת ממני אנרגיות. זה תמיד היה, רק שפתאום שמתי לב. אוהבת להתייעץ איתי, אבל יש מחיר לתיוג ה"מדהים" הזה.
אז הפעם היו דברים שבחרתי להתעלם, השתדלתי לנתב את השיחה לכיוונים שאני רוצה, לקצר וללכת באיזשהו שלב. הפעם השתדלתי להיות איתי, להיות קשובה לעצמי, עד מתי אני יכולה להכיל, מבלי לנטוש אותי
הרגשתי פחות מרוקנת ויותר מלאה הפכם כשיצאתי ממנה.
בנוסף, הייתי במפגש עם נשים חדשות, ואמרתי לעצמי אם לא כיף לך את יכולה ללכת. כך היה, כשהגעתי למסקנה שמיציתי, הלכתי.
מתרגלת הצבת גבולות..
תודה מראש