נחש אנוקרס

rami azulay

New member
נחש אנוקרס

אני לא יודע מה לעשות קיבלתי נחש [כרכן תירס] בן שבוע קטן וחמוד עכשיו יש בעיה, הוא לא אוכל >< הוא אכל רק פעם אחת והוא אצלי כבר בערך חודש וחצי.. אני שם לו פעם ב3 ימים עכבר קטן ומת סוגר את האור, יוצא מהחדר, חוזר אחרי שעתים - 4 שעות והוא לא אוכל ><>< אשמח לעזרה תודה רבה

rami azulay

New member
איך אני משיג ולדות עכבר?

את אלה שיש לי קיבלתי גם... איפה משיגים? [גם חיים וגם מתים]

naja

New member
לוקחים עכבר....

ואח"כ לוקחים עכברה.... שמים אותם ביחד.... מחכים.... מחכים..... מחכים.... העכברים מתו? לוקחים עכבר.... אח"כ לוקחים עכברה.... מחכים..... מחכים..... מחכים..... העכברים מתו? לוקחים עכבר.... ....... ....... כשנמאס לך, הולכים לחנות חיות וקונים. אתה מוזמן לבדוק בלוחות הפורום, יש שם כל מיני הצעות של חנויות ומגדלים פרטיים.

rami azulay

New member
תודה, אבל עדיין..

קשה לי להבין איך אחרי שהוא אכל רק פעם אחת בחודשיים האחרונים [שזה בעצם הגיל שלו] הוא עדיין חי >< טוב נו... אולי הוא לא אוכל בגלל ריח או משהו בסגנון?

BabaGee

New member
חסרים פרטים !

כתבת רק מה קורה בפעמיים הראשונות שהעכברים מתים אבל לא כתבת מה עושים אם זה קורה גם בפעם השלישית ! או שתענה תשובות מלאות או שלא תענה בכלל !

itamarmal

New member
שלום לך..

אחי גם אני בדיוק במצב שלך. גם אני מגדל לצערי כרכן תירס היום הוא כמעט חמישה חודשים. והוא היה עושה לי בעיות באכילה-הגיע למצב של חודש וחצי בלי אוכל. תטפל בו כמו שצריך.. עם חימום טוב. אל תיגע בו בכלל בערך שבוע ואז תנסה לתת לו וולד קטן חי או שתחמם טוב אחד קפוא ותנופף לו בעדינות עם פינצטה ואל תעזוב כ"כ מהר עד שהוא יתפוס כמו שצריך. ותבדוק אולי יש לו בעיות בעיכול או טפילי מעיים- שזה מצריך טיפול בנפרד.

rami azulay

New member
תודה רבה

אני באמת אנסה את זה, זה נשמע טוב. אני אכתוב פה פעם ב.. מה מצבו [משתפר, מדרדר או משתנה בכלל] תודה על העזרה

רן333

New member
אגב, אם הנחש בן שבוע,

איך זה שהוא אצלך כבר בערך חודש וחצי?

BabaGee

New member
אךךךךךךך דאג וטוני יקיריי !!

אני כל כך מרחם על טוני, המסכן הזה כל פעם קיבל משכורת ואז החזירו אותו בזמן ללפני שהוא קיבל אותה וכתוצאה מכך הוא נשאר כל הזמן עם אותו סוודר גולף מאעפן ולא כיבס אותו אף פעם. רחמנות, ממש רחמנות וגם ניצול מזעזע !

למעלה