נחש אות

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהנרי דוד קשור../images/Emo4.gif

הוא ישתתף בעונה הבאה. ואני כ"כ מסכימה עם ניצן

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאת יודעת, זה קצת מעצבן מה שאת עושה

דבר ראשון פתחת הודעה חדשה במקום להמשיך את השירשור הקודם שעדיין פה בעמוד. דבר שני את גנבת את התור של ירין שהיה אמור להמשיך. דבר שלישי את בוחרת מושגים שלא קשורים לנפילים (מה קשור אניה בוקשטיין??).

חוי1993

New member
טוב..

טוב מצטערת אני לא ידעתי שככה הם החוקים חשבתי שזה כמו בפורום של אבריל לאבין.... ירין מצטערת!!!!!

חוי1993

New member
אני מציעה....

שתסבירו את החוקים פ לחדשים זה לא יזיק!!!!!!!!!!!!!!!!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהרוב כבר מכירים את זה

את פתאום קפצת והחלטת לפתוח את המשחק, לא אמרת שאת חדשה. אנחנו לא נציג את החוקים כל פעם מחדש בתקווה שאולי יש חדשים סמויים שקוראים פה.

ילד רע 16

New member
היא דווקא מבקשת יפה, מה הבעיה? לעשות

דווקא לחדשים? תמיד תזכרו שאולי יש כאלו שאפילו לא יודעים איך לפתוח הודעה חדשה או איך להשתלב בפורום באופן נורמלי, איך לשרשר נכון וכד'. למה להיות כאלה? בכל מקרה, לחוי1993, הודעה חדשה ותגובה את כבר יודעת: לפתוח הודעה אך ורק אם יש משהו חשוב, או פינה קבועה שלך, או ידיעה וכו'. אולי הגזמתי - לא חייב משהו ממש חשוב, אפשר לפתוח מידי פעם אבל שיהיה תוכן ומשמעות. לא סתם. ללמוד לשרשר נכון - נדמה לי שאת יודעת, פשוט לשרשר להודעה שאת רוצה להגיב בנושא, או להגיב למישהו זה נקרא "לשרשר אליו". שרשור
הוא: "אוף טופיק" - כל נושא של קשור לנושא הפורום, כלומר - כל מה שלא קשור לסדרה "הנפילים". כמובן שבעונה הראשונה היו שרשורי פרקים יומיים - כל יום ב20:30 פותחים שרשור לפרק ומגיבים בו לפני, בזמן ולאחר הפרק, בייחוד לאחר שהפרק נגמר, ב21:00. גם בעונה השנייה יהיו כאלה, והפעם העונה תשודר בערוץ הילדים, השעה טרם (עדיין לא) ידועה. הנרי דוד ("מרחק נגיעה", "מסכים") והילי ילון ("השמיניה", "השיר שלנו" - לתפקיד אורח) - ישתתפו כקבועים בעונה החדשה, וכמובן שכל השחקנים הוותיקים של העונה הראשונה ממשיכים גם הם. יש אנשים כאן בפורום כמוני למשל, שיש להם פינות קבועות כמו: החולייה החלשה - בכל פעם מוציאים מועמד = דמות ומחסנית אחרת. לכבוד ראש השנה - מכינים ברכות והברכה הזוכה היא זו שתפורסם ברחבי תפוז. נחש אות - נותנים מלה או צמד מלים או ביטוי או כמה מלים ע"י השלמת אותיות חסרות וחברי הפורום מנחשים אותיות עד שמגיעים לתשובה המלאה. ועוד פעילויות... גם חן קלימן - יוצרת ותסריטאית הסדרה הייתה בפורום בשני אירוחים לפחות, אירוח רשמי ופורמאלי - מתוכנן מראש, ואחד אירוח בצ'אט במהלך הלילה הלבן
שערכנו ובו נשארנו עד מאוחר. היא אפילו הייתה כאן בשני לילות לבנים - הראשון שהיה בפרק 28 - פרק הפיצוץ של הכמ"ג, ובפרק 50 - הפרק האחרון (לעונה הראשונה). עוד דבר לגבי הפורום - כל הודעה שיש לצידה קונוס אדום-לבן-כתום וההודעה בראש הפורום, זו הודעה נעוצה כהכרזה, שתוקפה הוא 3 ימים לנעיצה, וזו הודעה חשובה או הודעה ראשית שחשוב שכולם ייראו ויידעו. כמובן שככל שיש יותר הודעות מתקדמים בעמודים ובארכיון, של הפורום. תסתכלי מהצד ותראי חלוקה של "דפים פעילים", ולמטה אפילו "ארכיון". קישורים, תמונות, טאגליינס, שאלות נפוצות ועוד - יש בתפריט הפורום. ולכל שאלה אפשר כאן. אנחנו נכנסים כל יום. תהני!

למעלה