נחש אותה

נחש אותה ../images/Emo185.gif

אני רואה שאנחנו בהצפות של משחקים..למה לא ללכת על זה?
OK,המשחק הולך ככה: אני נותן רמז התחלתי (רק כמה מילים בשם) (דוג':_ _ _ _),הדמות המבוקשת היא בעלת 4 שמות. יש לכם 10 נסיונות כדי לנסות ולגלות רק לאחר שנחשפו לפחות 2 אותיות אתם יכולים לנסות לגלות את הדמות לכל שחקן יש שני הזדמנויות: האחת-לנחש אות,השנייה-לנחש מילה.
שחקן שינחש דמות לפני שנחשפו שני אותיות (גם אם היא הדמות הנכונה) לא תחשב! אז בוא נעשה דוגמא,הדמות היא: _ _ _ _ נגיד ששני ילדים אומרים ט ו-א וזה לא נכון..אני כותב אין ט' אין א' ו-נשארו לכם 8 ניסיונות. במידה ושלושה ילדים זרקו אותיות פ,ו,ר יש את כולן ואני כותב: יש פ,ו,ר (בכותרת) ובגוף ההודעה אני כותב את המיקום של האותיות: פ ו ר עכשיו זה די ברור מי הדמות,ואתם פשוט צריכים לזרוק ת'שם,המקדים זוכה
הבנתם ת'משחק? אם כן,מתחילים (נתחיל או בעוד שעה או מחר,לאחר שכולם יבינו את המשחק)
לרוב הדמויות תהיינה דמויות משניות (ולא כמו בדוגמא: פלור) כדי להקשות עליכם
כל מנחש מקבל נקודה אחת
כאשר שרשור לא יקפוץ,יפתח על-ידי שרשור חדש!
כמובן,אני לא רובוט,וגם לי יש משפחה ולכן לא אהיה תמיד על המחשב,כאשר יתפנה לי זמן,דבר ראשון אני כאן על המשחק.
כמעט בכל הימים לא אהיה על המחשב עד 1:30 (סיום הלימודים),אחרי 2:00 בערך אהיה על המחשב ואהיה איתכם (כמובן,יש גם חוגים) ובקיצור: יהיו זמנים שלא אהיה על המחשב,אבל עד אז תוכלו להמשיך ולנחש ואכתוב תשובות ברגע שאתפנה!
את ניחושי האותיות חובה לשלוח בפורום,את הניחושים אפשר (אבל לא רצוי) לשלוח במסר.
אם 10 הניסיונות יגמרו אחשוף עוד אות אחת (ובנוסף לאותיות שנחשפו,אם בכלל) ואז יהיו 5,אם גם אחרי ה-5 לא תגלו,אחשוף עוד אות,ויהיו רק 2 ניסיונות!!! אם אחרי 2 הניסיונות לא תצליחו,לא הצלחתם לנחש אותה. הבנתם?! אם כן,כתבו הבנתי
ואתחיל במשחק
!

אני הולך ../images/Emo185.gif

לא אהיה כאן עד 20:05 בערך (ביקור אצל סבתא). אתם מוזמנים להמשיך לנחש,ואענה לכם אח"כ,הרמזים שנחשפו: אין ר',אין ו',אין ט'. יש י'. סה"כ _ _ י _ י _

Cm 2004

New member
../images/Emo127.gif נשמע סבבה! רק שיש משחק עם השם

הזה (משחק שאני עשיתי-אז אם אתה יכול תשנה ת'שם כדי שזה לא יבלבל)

Cm 2004

New member
אני רק הצעתי אחי! תעשה מה שאתה

רוצה! אבל מה הקשר לפתטי? זה בדיוק כמו גלגל המזל! אז בגלל זה אמרתי!

../images/Emo13.gif ../images/Emo185.gif

הצעה נכבדה למדי,אבל....בשלב זה...אני לא רואה שהשם מזיק..והשם..הוא כלום לעומת המשחק. תודה רבה לך

Cm 2004

New member
אנשים תצטרפו גם ככה משעמם ../images/Emo6.gif

אז הנה דרך טובה להעביר ת'זמן!

טוב ! ../images/Emo185.gif

מתחילים אני מאמין שבהמשך יצטרפו עוד אנשים. והדמות היא: _ _ _ _ _ _ קדימה,זהו את הדמות!

לכולם..../images/Emo185.gif

כאילו,אם 8 ילדים מנחשים לא נכון...הסתיים מס' הניסיונות (השאר כבר מפורט בחוקים) אתה יכול לנחש רק שני נסיונות,אות וניחוש,אתה כבר ניחשת אות,ונשאר לך רק לנסות ניחוש

למעלה