נחשים מתעטשים?

רותוש

New member
נחשים מתעטשים?

אני יכולה להשבע שחושחש כל היום (ואתמול) מתעטש... (?!?)

gaichuk

New member
נשמע כמו הצטננות! לטפל מיד.

תעלי את הטמפרטורה ל-31-32 מעלות וגם את הלחות. את המים תחליפי כל יום. הוא בנשל?

רותוש

New member
סיים נשל שבוע שעבר.

החלפתי מים אתמול. כל הכבל חימום בפנים על כל העוצמה ועדיין יש לי רק 28 מעלות (כי קר). אבל אם אני אצופף אותו מתחת לבית אז יהיה לי מתחת לבית יותר. לעשות את זה?

רותוש

New member
עשיתי.

נראה לי שיש לו אף סתום. הוא התעטש בעיקר אחרי שהוא שתה מים.

gaichuk

New member
הגיוני.

בזמן הבליעה שמתבצעת ע"י מעיכה של הוושט,אויר אמור לצאת דרך האף. אם הוא סתום,מים מתועלים בלחץ לתוך קנה הנשימה ויוצאים בעיטוש. לרכז את הכבל (איזו עוצמה?) מתחת לבית יהיה יותר טוב מלא לעשות כלום אבל לא יפתור את הבעיה. חשוב ליצור טמפ' סביבתית גבוהה ולא רק איפה שהנחש מתחבא. לשבת על מחבת בשלג זה לא פיתרון... תשתמשי בתנור ספירלה או רדיאטור או מזגן או כל גוף חימום גדול שיעשה את העבודה לכמה ימים עד שהוא יפתר מהצינון.תקפידי למדוד את הטמפ' ותדאגי שהיא לא עולה מעל 33 וכמובן לא יורדת מ30. לא לשכוח להעלות גם לחות. בקיצור,לעשות לו אינהלציה. אני מכיר אישית את הנחש הזה ומאמין שהוא במצב פיזי מספיק טוב להתמודד עם המצב הזה. תוך כמה ימים אם זה לא רציני, זה יעבור. בהצלחה.

T M Y

New member
את יכולה גם..

לרכוש מנורה אדומה של 25 וואט בכול חנות טמבור זה יעלה לך 12 שקל כוול שקע ובית מנורה יעלה לך 38 שקל כולל מתג אפילו חחח זה טוב שיש כזה בבית אם הטמפ' יורדת כמו שקרה לי אצל המתכדרת ובמקרה היה לי אז אני משתמש בזה וזה מחמם לה אחלה כמו שצריך:)

אני מציע שתוציעי אותו ותבדקי טוב

טוב שהנשל מהנחיריים ירד ושהם לא סתומים. יכול לקרות מצב ששאריות נשל מפריעות לו. הנחש מתעטש כל הזמן או רק כשהוא שותה מים?

רותוש

New member
רק כשהוא שותה מים.

אבל הבוקר הוא היה ממש פעיל בניגוד לאתמול, ולא התעטש ולא היה לו אף סתום. וגם כבר היה לו ממש חם והוא עלה על הבית. והנשל ירד לו לדעתי מהנחיריים כי הוא שלם באיזור הראש.

אם הוא מתעטש רק מדי פעם כשהוא

שותה מים אז זה לא נורא. ובאמת חשוב תמיד לבדוק את הנשל הטרי ולראות שהוא שלם ושלא נשארו חתיכות על הנחש במיוחד בעיניים.

למעלה