../images/Emo48.gif *מצחקקת*
טוב נו אני לא יכולה להתאפק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי [אהיה] אדומההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה *צחוק מטורף* [מה שמפחיד, הוא שבאמת צחקתי צחוק מטורף כזה
] DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: אני אצבע לכם את הפורום באדום! אדום! וזו עוד לא התלהבות מה שאני מחרפנת ומחרבשת פה! לא לא אתן צריכות לראות את ההודעה ששלחתי למיכל בחדרה על המסרDDDDDDDDDDD: כןכן הרחבתי לה את כל המסך פי 100 בטח DDDDDDDDDDDDD: חהחהחהחח!111111111111111 אני לא מאמינה DDDDDDDDDDDDDDD:
מכל הבנות המדהימות פה
פאק אני כל כך שמחה DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: סתם נכנסתי לפורום DD: ואז ואזואז ראיתי שיש לי שלושה מסרים
DD: ואזואז ראיתי את ההודעה על האדומות DDDDDDDDDDD: וחשבתי לי ואז ואז DD: אמרתי ש לא! לא יכול להיות אני כזו צוציקית מעצבנת שנתלית על טינייג'ר וצורחת לשושו במפגשים שאדום מתאים לי ומרביצה לעצמי בחזה בסווטשירטביתספר האדום DDDDDDDD: פאקקקקקקקקק ונכנסתי וראיתי את הכותרת של ההודעה ששושו שלחה לי "את יושבת??" DDDDDDDDDDDDDDDD: והתחלתי לצווח!!!!!!!!11111 אשכרה לצווח XDDDDDDDDDDDDDDDDD ואבא שלי מהסלון שואל מהקרה ואני כמו חברה אחת שלי מתחילה ליילל ולצווח ולהוציא יבבות מוזרות וזה ואעאהאעעא XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD גאדדדדדדד ואז אני יוצאת מהחדר מחשב של אח שלי בצבא-אז-אני-מתנתחלת-לו-בחדר-ועל-במחשהב וצורחת לאבא שלי DDDDDDDD: "אני אדומההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111" מתוך כל כך הרבה בנות מדהימות, פאקקקקקקקקקק
(((((((((((( גאששששששששששששששששששששש אלוהים אני כל כך לא מאמינה ואבא שלי ואמא שלי זונות :< הם בכלל לא התלהבו ובקושי הבינו מה מדובר ובסוף החליטו שזה אומר שאני אשב עוד מלא שעות על המחשב >> [DDDDDDDDDDDD: חחהחהחהח!!!!!!!!11 חהחהחהחהחחה!!!!!!!!!1111111 *צחוקמוטרף*DDDDDDDDDD:] והם הגיעו לסרטים שאני לא אתכונן לבגרויות ואדרדר בלימודים!!!!!XDDDDDDDDDD מיכליות, תראו! אתן מדרדרות אותי DDDDDDDDDDD: *מצחקקת* פאק זה כל כך עשירית מכל ההתרגשות שיש לי עכשיו, ואני עדיין לא מרמאמינה ואני יודעת שאני אולי מגזימה [אני לא!!!!
אני לא!!!!!!!!1111
] פאק אני עדיין לא מאמינהXDD אוח אני כל כך מצטערת הבנות שלא נבחרו, בלע, אני שומחת לאיד? >>
יו
מיכליות תודה כל כך
כל כך אוהבת אתכן
ואת כל הפורום את כל הבנות המדהימות פה
ואני כל כך מבטיחה שאני אהיה אחראית ואפתח את הסבונשנתלש בזמן D:|מתה| [יו הידיים שלי רועדות פאק
ולא עשיתי שיעורים בהנדסה O.O; אוף בסוף אני באמת אדרדר בלימודים
הה רגע זה לא קשור לזה שאני אדומה D: אניייייייי
אני |אדום|
אדומהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111|סאדום| כואבת לי הבטן מהתרגשות
ובטח אף אחת לא קראה
נואבל להוציא אנרגיות אבלאבל טוב אני מקווה שאני אעכל מחר אני לא מאמינה שאני אדומה D: אני אצווח את זה לחברות שלי בביצפר ואף אחת לא תקלוט ולא תבין למה אני מחייכת כל היום בחולמניות וחחעחעחעחעחע!!!!!!!!!!!!11DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: תודה כל כך זה כל כך מדהים בשבילי, נו אני כזו עילגת ומתרגשת וההההה~!!!!111
חולה עליכן בנשמה כפרות צ'ילייייייייייייייי OO טוב די להירגע
רק שתדעו שבגללי
כל הפורום הולך להיות מוצף במלא אדום
וזה יהיה נורא לא אסטתי
וימשוך יותר מדי צומי >> ואז אני ארגיש רע שאני עושה מלאמלא אדום בפורום
אני אוהבת אתכן ואני אהיה אחראית ואתן לא תחכו לשדחמים ואני אקים מקדשים כןכן שניים לאחד יקראו מיכל ולשני מיכל
יואו אני לא מסוגלת להפסיק לכתוב >> כבר אמרתי שהידיים שלי רוועדות? XD אוף
אני כזו עלובה
תראו איך אני מתלהבת
זהו זהוז זהוזהוזוהוזהוזוהזהו לסתום נעמה תפסיקי להקליד עכשיו מהר נו די;_( מפלצת דייייי!!!!!!!!1111[ [הא! הנה! עכשיו! אני אפסיק! לכתוב! מהר! עכשיו! חב! DDDD:[ [בכל זאת מחר אני אפתח מיליון שרשורים מתלהבים כי אני אתעוטרר בבוקר ואני אקלוט שזה לא חלום [זה לא חלום?
]] ואז המיכליות יבטלו לי תאדום ויבעטו אותי מפה לאל ג'אזיר D: [יש מקום כזה בכלל ?
] זהו אני אוהבת אתכן כלכך סליחה על כל טעויות ההקלדה,איילת
רגע OO מיכליות זה אומר שאני יכולה לא לבקש אישורים לפני שאני פותחתך הודעות??????? DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: |יצרספאם| |ספאמריתמרושעת| הלהלהלההיחהחהחהחהחהחלחכעישךעיקחע ךןרמטפם/קןטףםןשקחףםןואחםןר'או/רקםןארףאםI5843OI5U34OI5UגשגDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: הדיחו אותי הדיחו אותי עכשיו לפני שיהיה מאוחר מדי D: נו אני חייבת להפסיק לחייך בחייכן הברזלים זה נורא לא אסתטי
*מתעלפת* [הו, ובתור אדומה [DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:] אני פוקדת עליכן לקרוא את כל זה ולהגיב DD: אני מקווה שאפשר לקרוא
כי בטח הרחבתי את הדף נורא OO] |צונחת|