תגובה לכולכם ^-^
נו מה לעשות המחשבים האלה מספיק איטיים גם בלי שאני אכתוב תגובה לכל הודעה לכוד... אני נישרפתי ואצלי זה נדיר כי אני די שחומה כך שאתם מתארים לכם כמה חם פה, בכל מקרה היום שרפו לי העיניים מאוד ולכן אחרי שגירשו אותי אתמול מחדר המחשבים (שדווקא בימים שאני לא צריכה עובד עד 20:00 - הייתי יכולה להוריד מירק ולהיות בטקס פתיחה!!! וווואאאההה!!!! האחת שניסתה לחקות את ניר היא בוודאי טלי (או שאולי רומה? ^-^) ואני אכן מורה - ועוד איזה מורה, מורה פסיכית להתגוננות מפסיכים
המפי יש לי כל הזמן שגיאות וזה בקלות יכול להביא תסעיף בעיקר כי זה לא מוכן לתת לי לשלוח תמיד הודעות וצריך לשלוח הכל מהתחלה... ארג! איפה הינו? אה כן - שכחתי ^-^ ארג עכשיו גיליתי מזה המשחק עם סדאם חוסיין מאתמול... זה משחק כזה של מרוץ מכוניות ויש לך תמונה כזו של סדאם חוסיין שצועק בערבית ושולח עלייך טילים.. ברר, מה שמזכיר לי שיש פה יחסית הרבה ערבים ויום אחד כשאני עולה איתם במעלית ("מתי כבר הם ירדו?!") הם התחילו לצעוק לי בערבית מעורבבת בעברית מוזרה, כמעט רצתי כשהדלת סוף סוף נפתחה... בעע. הממ בדקתי רגע ינשופים, בכל מקרה אני מזהירה אותכם טוף טוף - מי שלא יגיע לשיעורים שלי יקבל פופי על הראש
המפ יושבים לי פה על הראש חזק ומסתכלים על כל מילה מסכנה שאני כותבת (משהו לאנשים הפוסטמים שעושים את זה - חלאס! זה פרטי!!!!) הממ כן... טוף זהו לבינתיים, מחר אני (אמורה) לחזור בערך בערב. |S| פופי |S|