נחשו מי....

michi05

New member
כן כן

אביחיל זה בכלל שליטה! ורנה שלא תעזי להגיד כלום על זה שאני לא אביחיל כי לא כיף לשמוע את זה!

אוף איתכם אביחיל

באוטובוס לצעדה צעקו לנו מקדימה "אביחיל שקט!" וגם עליי אבל אני לא מאביחיל! רק כי ישבתי איתכן.. עזבו אותכם מאביחיל תעברו עוד מחר לאביחיים!! יותר כיף שם

michi05

New member
וואי וואי

החוצפה שיש לאנשים בימינו! :eek: גילי עלייך לא הייתי מאמינה!! ואת צריכה להיות גאה שישבת איתנו... לא היה לך כיף שקרצצתי לך כל הדרך... ועוד יש סיפורים שאני מצפה לשמוע... אהמ אהמ...!

למה שלא תאמיני עליי?

מה את חושבת שאני בסדר או משהו כזה?! היה דווקא כיף איתך היה מצחיק כשאת ורנה רבתן מי תשב ליידי (בסוף אסף בא) ובקשר ל"סיפורים" האלה שאת "מצפה לשמוע".. ששששש!

tuty fruty

New member
אה אני לא רבתי על לשבת לידך..

וגילי את חייבת להודות כי אין כמונו ואביחיל אכן שליטה ותמיד חלמת להיות כמונו!! !

כן את כן!

נראה לי שזה היה אחרי גבעת התחמושת כשחשבת שתצליחי לא לדבר עם מיכל כי היא לא היתה רעבה!! ובאמת- עזבי אותך מאביחיל!! לא כיף! את החלומות שלי אני משקיעה בדברים יותר טובים:)

michi05

New member
גילייייי

חכי חכי ביום ראשון!! אחרי הבגרות את מתה... חחח

tuty fruty

New member
את אבל באמת לא אביחיל

סתם את אומנם גרה בנתניה (טוב לא נתניה רחוב עמק חפר..)אבל כל עוד נפשך באביחיל אז סבבה

michi05

New member
זהירות!!

חח רנה זהירות במילים שלך... אני אומנם "נתניה" אבל רק בלית ברירה... אני משתדלת לבלות כמה שיותר זמן באביחיל... ועדיף שתזהרי אלא אם את ממש רוצה שאני אבוא לגור אצלך.. ואני מסוגלת!

michi05

New member
מה?

אור.. את מסכימה עם כל מילה שלי או של רנה? ותזהרי בתשובתך....

fresh mishmesh

New member
אח של גסנר?

ז"א- זה שנראה ממש ממש ממש כמו גסנר בכבודו ובעצמו? אם כן אז- פאק... ראיתי אותך ברחוב כשכבר היה חשוך, והייתי בטוחה שאתה עומר, ורציתי ללכת להגיד לך שלום, אבל עצרו אותי ואמרו לי שזה לא עומר, אלא אח שלו...

למעלה