נחשו מי פה!?!?!? :)

ד י ק ו ש

New member
נחשו מי פה!?!?!? :)

אני לא יודעת אם התגעגעתם או לא.. אבל מה שכןן אני התגעגעתי ולא הייתי פה פוללללל זמן!! אזזזזז אני אסביר מה קורה... אני כל כך עמוסהה שלא תאמינו אפילו אני מותקפת מבחנים ואז פורים וכל מיני ימי הולדת ודברים שלא יכולתי להיכנס למחשב בכלל!! אז אני מבקשת סליחהה!! אני מעודכנת במה שקורה ואפילו מדברת עם אייל לפעמים לשאול על מאיה ועל המסיבת השקה שלהה.. כרגע אין תאריך.. בכל זאת .. נכנסתי לאחל לכולכם חג פורים שמח ושהתגעגעתי המון!! ושתעשו חיים בחג הזה!! אוהבת תמיד, דיקלה

דיקוששש כנסי מאמיי

המון זמן לא דיברנו במסן את ביקושי מתחברת מתחברת ויוצאת לשניה פה אני כבר לא הבנתי לאן נעלמת.. וסוףסוף חזרת אלינו מקווה שתחזרי להיות כמו אז כל הודעה כותבת וזה! שיהיה לך את החג הכי שמח שבעולם!! עוד משהו בקשר לניבחרי הפורום הבטחת שתיכבתי ואמרו שהיתה הודעה אחת על זה וביקושי הגיבו אז תיפתחי הודעה על זה ותעדכני!! תודה רבהה ושוב שיהיה לך 'תחג הכי שמח לכולכם ! אוהבת=] דיקל'וש

דיקוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

איך התגעגעתי אלייך!!!! תודה רבה, שיהיה גם לך חג שמח ותהני בחג
אממ דיקוש מה עם המומחה פורום? ועם התוכנית של יגאל שילון? [פספוסים]

דיקלה כנסי רגע../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

התגעגעתי אלייך
שיר
נ.ב.יש לי הפתעה בשבילך:תמונה של מאיה בוסקילה

דיקוש מאמיייי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

דיקו'ש יפיופה.. התגעגעתי מלא בובההההה... ת'אמת גמאני לא הייתי פה אז ככה שהתגעגעתי יותר מידי
קרס לי המחשב ועד שתיקנו לי אותו... טוב לא משנה חג שמייח גמלך מאמי ולכום
אוהבת, ספיפוש

מושלמת שלי../images/Emo99.gif

לי את חיים התגעעתי פול;]]גם אני לא הייתי פה פול זמן..אני בעומס של מבחנים לימודים וכו'.. אתה האוויר שליי

לדיקלהההה

דיקלה זאת ליטל אני חדשה בערך בפורום ורציתי לשאול אותך אם זאת את שנפגשת עם מאיושששש ואם כןן אז ממש כיףףףף לךךךךךך והייתי מתה להיות במקומך חחחחחחח אם נפגשת איתה אז תספרי...איך היא???

למעלה