7
A AYELET1 New member 30/6/04 #30 התחדש קוקי ../images/Emo140.gif אינך מתאר לעצמך כמה הקלת עלינו המתח היה בלתי נסבל כהאם ניתן לצפות שתחזיק בו שבוע לפחות? לא נוכל להיכנס לכזה מתח מהר יותר רחם עלינו
התחדש קוקי ../images/Emo140.gif אינך מתאר לעצמך כמה הקלת עלינו המתח היה בלתי נסבל כהאם ניתן לצפות שתחזיק בו שבוע לפחות? לא נוכל להיכנס לכזה מתח מהר יותר רחם עלינו
C castroman New member 30/6/04 #51 תתחדש קוקי ! סוף סוף PPC מושקע, סוף סוף הבנת שPPC זה הרבה יותר מפאלם וקוקי בזמנו היה קוטל PPC ואוהב פאלם
תתחדש קוקי ! סוף סוף PPC מושקע, סוף סוף הבנת שPPC זה הרבה יותר מפאלם וקוקי בזמנו היה קוטל PPC ואוהב פאלם
2 2cookie New member 30/6/04 #52 אני ממש לא מבין איך זה חדר לך לתודעה מעולם לא אהבתי פאלם... ותראו מי שמדבר, אתה חי עם 3660
2 2cookie New member 30/6/04 #55 תלוי. הייתי מסתכן ואומר- לאורך. אבל! בגלל שאפשר לבחור, אני חושב שכל יישום שלא דורש הקלדה עדיף שיעבוד לרוחב. כל יישום שצריך להקליד בו (מסנג'ר, וורד, אקסל וכדומה) עדיף שיעבוד לאורך כרגיל.
תלוי. הייתי מסתכן ואומר- לאורך. אבל! בגלל שאפשר לבחור, אני חושב שכל יישום שלא דורש הקלדה עדיף שיעבוד לרוחב. כל יישום שצריך להקליד בו (מסנג'ר, וורד, אקסל וכדומה) עדיף שיעבוד לאורך כרגיל.
M mikeoreli New member 2/7/04 #71 אייייייייייייי מה נשמע איילת? כאשר רוב האנשים התחילו סוף כל סוף להודות שהPPC יותר מתאים להם מפאלם, את שוב חוזרת לשטויות הללו?
אייייייייייייי מה נשמע איילת? כאשר רוב האנשים התחילו סוף כל סוף להודות שהPPC יותר מתאים להם מפאלם, את שוב חוזרת לשטויות הללו?