נחשו מי פה?!

2cookie

New member
כרטיס בובה הא.... הבטיחו כרטיס

64 מגה בייט של אטארי!!!
מעניין להיכן הוא נעלם...

2cookie

New member
השנאי קטן מאד כפי שאתם רואים...

נחמד ונוח לטיולים. מצורף גם מחבר שנותן להטעין את המכשיר ללא כבל הסנכרון.

2cookie

New member
האריזה ספרטנית מאד

רואים איפה דל חוסכים. התכולה גדושה- אבל למעשה מתחוור בסוף שחסרים דברים רבים, כמו סטיילוס ספייר ועוד כמה דברים שלא עולים במוחי עכשיו.

AYELET1

New member
שמע...

HP לא נותנים לא כרטיס לא סטיילוס נוסף (Only in the "king size" models( אז אל תלונן

2cookie

New member
אה-הא../images/Emo3.gif מסתבר שהכרטיס

מגיע בחבילה נפרדת... אני אבקש מחיים לשלוח לי בדואר את הכרטיס.

shklar1

New member
../images/Emo99.gif + עיצה ../images/Emo26.gif

צלם בלי פלאש... שים את המכשיר תחת מקור אור חזק עזוב את הפלאש לא רואים ככה את האיכות האמיתית של המסך
בכל מקרה תודה רבה

mikeoreli

New member
אפשר לראות תמונה

של המכשיר עם העברית של אירון? ועם האפשרות של שינוי גודל הפונט? מעניין מה תהיה מדיניות השידרוג שלהם למי שרכש עברית ל WM2K3 ורוצה לשדרג ל WM2K3 SE. כתבת שאחת התוכנות של הWIFI לא עובדת על הSE. איך המערכת בדיוק הגיבה? פשוט אמרה שלא מתאים ונסגרה או לפחות נתנה אפשרות לעבוד בצורה אחרת, או שבכלל לא עלתה? איך המעבר בין מסך לאורך ולרוחב? האם המעבר חלק? קצת מקרטע? בכל מקרה, איזה מעבד יש לפוקט הזה? אני רואה שלא קבלת עם המכשיר עריסה. זה נכון? איך תצוגת הוידאו שלו? נסה לשים משהו מוגזם כמו סרט ברזולוציה גבוהה ודווח אם יש דילוגים או קטיעות. אם יש אפשרות, תגיד מה הוא זמן הפעולה של המכשיר עד שהסוללה מתרוקנת.

2cookie

New member
תשובות:

תמונות וענייני עברית בהודעה הבאה. לעניין המסך: המעבר בין לאנסקייפ לפורטרט מהיר וחלק, ללא הקשיים שרובנו היינו מצפים לראות. PIE מסתדרת עם זה מצויין... הביצועים נהדרים, במשחקים, מדיה פלייר, שום דבר לא נתקע, שום דבר לא קורס... יש לו PXA270 עם 312 מגה הרץ. לא קיבלתי עריסה, למיד מצורף כבל בלבד. הוידאו מדהים! לא מפסידים פריימים ואיכות המסך רק מוסיפה לכל החבילה, אמנם בדקתי רק סרטון אחד- אבל אני מבטיח לנסות עוד ולדווח.

2cookie

New member
ולענייני עברית...

דבר ראשון: אי אפשר לעשות align screen כשהיא מותקנת, המכשיר נתקע. אבל כל השאר עובד כמו שצריך... מיד תמונות

2cookie

New member
ועכשיו לתמונות

אני מקווה לא להתבלבל ולא להחסיר אף תמונה... התמונות מהאתר פוקט פי סי פריק ממחישות גלישה במסך רחב, וגם שינוי גודל פונט באקספלורר. תמונות מסך הטודיי ממחישות את שינוי גודל הפונט במערכת ויש אפילו תמונה של המסנג'ר עם המקלדת בעברית במצב רחב.

למעלה