נחשו מי לא צם?....

hot chilly

New member
נחשו מי לא צם?....

בטוח ראיתם את זה לפני, אבל תודו שהתמונות מדהימות..... זה חשי הפיתון העצבני שלי.....
 

FreakOn

New member
יפה יפה.

שאלה לי אלייך. מה תעשה איתו כשהא יהיה "מפלצת" (אני שונא את הכינוי הזה אבל זאת הדרך היחידה לקרוא להם....)
 

naja

New member
בורמזי בייבי זה נחש נחמד.

אם הוא ישאר עצבני, בעוד חצי שנה-שנה(תלוי בקצב גדילתו) את לא תהי מסוגלת להתמודד איתו(מניסיון של הרבה הצעות לאימוץ בורמזים שקיבלתי בעבר, כשהם עוד היו באופנה...).
 

hot chilly

New member
אתה צודק. אני מודעת לזה...

מאז שהוא בטרריום אצלי הוא עצבני מאוד, ונותן לי ביסים חופשי, ואם זה יימשך אני אצטרך למסור אותו לצערי...
 

naja

New member
אני חושב שחבל לך על הזמן.

אם את מודעת לסיכון שבגידול פיתון בורמזי ואם את לא מסתדרת עם זה שיש לך, אז חבל שסתם תשקיעי בטיפול ובגידול שלו ובסופו של דבר תימסרי אותו. אם החלטת שאת רוצה לגדל נחש, עדיף לך להמנע מכל העוגמת נפש הזו ופשוט ללכת ולהחליף אותו בנחש אחר, שממנו תוכלי להנות.
 
תמונות מאוד יפות...

סתם המלצה אבל אני במקומך הייתי מחליף אותו לפיתון מתכדר כי ככל שעובר הזמן את עשויה להיקשר אליו...יחד עם זאת יש פה השקעה לא קטנה...אולי אני טועה אבל אני ניקשרתי מאוד למתכדר שלי בן השנתיים ואיך אני יודע שניקשרתי אליו...כשהבאתי את המתכדרת שאלתי את עצמי שאלה היפוטטית,נניח ואחד מהם היו צריכים ניתוח שעולה אלף שקל ויותר האם הייתי משקיע...התשובה שלי היתה חד משמעית בזכר הייתי משקיע אפילו אלפיים שקל ובנקבה לא יודע...כניראה שהייתי קונה נקבה נוספת...מסקנתי היא שכן ניקשרים לחיה הזו.
 
למעלה