נחשו מי חזר?

da^Lord

New member
נחשו מי חזר?

לא. לא אמינם. אני, ובעברית.. מה שלומכם אנשים? איך היה השבוע? איך אתם מסתדרים? איך היו המסיבות? האם אתם מקפידים? וויי כמה חוויות יש לי לספר לכם, אם זה מעניי מישהו אז הייתי בהופעה של jay-Z והקרו שלו רוק-א-פלה פמילי, איזו הופעה ..20 ראפרים על הבמה כל אחד שר בזמן שלו , היה גם ילד קטן אולי בן 6, אבל למרות כולם רואים כמה ג´יי זי ברמה מעל כולם שם. זה מדהים לראות איך כולם שם יודעים את כל המילים לכל השירים, גם ילדים קטנים מדקלמים את כל השירים. אגב גם רגאיי הולך שם חזק במועדונים. (ויש לי תמונה עם הנפטונס).

Da Judge

New member
יססססססס אמיר חזר!!

עמית היה רשע אלינו...
ובקשר לחוויות שלך, לכנותתתתתתתת

2PAC4EVER

New member
לכנותתת בטירוף

ואני לא מצטרף לבקשה אלא מגיש חדשה- תעלה את כל התמונות. ושאלה- איפה הייתה ההופעה של ג´י? ואיך הצלחת להשיג כרטיסים?(או שזה לא כזה קשה...)?

da^Lord

New member
אתם ביקשתם..

זה רק אחד מהם, השני היה עסוק במשהו. אגב הוא מאוד מאוד נחמד, דיברתי איתו קצת והוא אחלה בן אדם.

Super - Girl

New member
אני רואה אבל אני לא מאמינה!!!

ולא , אני בכלל לא מקנאה...
אם רק הייתם מבינים עד כמה נהייתי אובססיבית לבן אדם הזה... אפילו אותי זה מפחיד!

2PAC4EVER

New member
פארל וויליאמס!! תמיד עם הכובע

הצהוב הזה... כאילו אין לו מספיק כסף לקנות עוד כמה אלפים...

Mad-DawG

New member
בנאדדדדדדדםםםםםם!

מקווה שנהנת, בטוח שנהנת. הילדים התנהגו כהרגלם, הם אכלו כל מה שRAW האכיל אותם, וכמה מהם נעשנו והורחקו, הם לא יחזרו לפורום בלי שיחה עם ההורים שלהם. ברוך השב "אמא".

Syndrome

New member
ממממניאאאאאק!

מתי, מתי יתמזל מזלי לכזה דבר?? בריא עליך אמיר, בבקשה תשלח/תפרסם כמה שיותר תמונות... אח אח, מת על יאנג הוב!
אוהד, שרץ כרגע לפינה לבכות...

Da Judge

New member
לערוך?

וכי למה? דורש צנזורה כמו קליפ מסויים שלהם? הבלהבהללבה

da^Lord

New member
לא.. זה בגלל

שהמצלמה שלי לא קלטה כ"כ טוב כי היה חשוך , למשל התמונה הזאת חתוכה ומוגדלת מתוך תמונה שלמה כי הם יצאו נורא קטנים שם.

Da Judge

New member
אההההה אוקיי...

אני והראש שלי נו
אז סבבה, כל תמונה תתקבל בברכה:):)

NO-BLESS

New member
כולכם איטרסנטים!!!!!

אתם שמחים שאמיר חזר רק בגלל התמונות הה? אני היחידי שממש התגעגע אליו!! לא מעניין אותי שום תמונה! העיקר חזרת אחי

RUFF-RYDERS

New member
חבל שאני לא מצלם

או יותר נכון מצתלם עים כל מי שאני פוגש פש בניו יורק ובכלל.....רשימה ארוכה יש לי....... אבל אמיר ברוך הבא וסבבה שנהנת דרך הגב איפה היית? כן גם אני פגשתי את פארל פעם הוא בן אדם כלי כזה בכלל לא מתנהג כמו שחור....אחלה בן אדם

da^Lord

New member
נכון. ../images/Emo13.gif

היו שם גם להקות רוק, אבל זה פחות מעניין. ולראפ-ריידר - אני בטוח, בניו יורק ממש לא בשמיים להתקל במקרה באיזה ראפר. והם הולכים למועדונים (אומנם במתחם ה VIP) . ו.. אממ.. תתחיל לצלם.

למעלה